Voorlichting kon beter, maar het is uiteindelijk goed gekomen.

Voorlichting kon beter, maar het is uiteindelijk goed gekomen.

Goed dat dit soort slimme mensen er zijn!!

Was ik zelf nooit opgekomen. Heldere afspraken/spelregels. Bravo!

Prima.

Na benaderd te zijn en het eerste oriënterende gesprek besloten met Beter besparen in zee te gaan. geen spijt van gehad. Na het aanleveren van de benodigde info zeer snel forse bedragen terug gekregen van de belastingdienst. of te wel ze doen wat ze beloven. Afspraken na komen en een prettige communicatie. Rob van der laan careuthe BV

Snelle reactie. Goed geregeld.

Korte lijnen. Snelle reactie op vragen. Aangeleverde informatie is snel verwerkt.

goed gesprek gehad

wat beloofd werd goed na gekomen .ga zo door

Super tevreden

Deskundigheid, zorgvuldigheid en snelheid. De vriendelijke en meedenkende Beter Besparen heeft voor onze VvE een mooi energiebelasting bedrag kunnen terugvragen. Alleen de gevraagde papieren overhandigen en de rest regelt Beter Besparen. Top gedaan!!

Snelle, betrouwbare en zorgvuldige service

Vanaf het eerste contact is de communicatie uitgebreid en helder geweest over de mogelijkheden en de verwachtingen. Ik heb structureel gevoeld dat er overzicht was over mijn dossier waarbij alle reacties op mijn mails met vragen snel was. Toen de teruggave wat ingewikkelder bleek door de constructie in de VVE en de wisseling van eigenaren werd ik erg goed ondersteunend in de stappen die ik moest zetten. Ik ben erg tevreden over het volledige proces en het resultaat. ik raad jullie zeker aan aan mensen om mij heen die mogelijk met dezelfde situatie te maken hebben.

Zeer goede tip en de afhandeling inclusief de communicatie dik in orde

geweldig

nooit geweten dat ik geld terug kon vragen, en nu heb ik al een flink bedrag terug gekregen.

positief / prettig / zakelijk

deze wereld was voor mij onbekend, mijn dank daarvoor

Goed.deskundig en klantvriendelijk

We zijn benaderd door hun ivm teruggave belasting energie omdat we 1 meter hebben en 2 huisnummers. We hebben een mooi bedrag terug gekregen. Heel netjes en deskundig.

Top geregeld!

Boven verwachting goed geregeld.

Goed en efficient geregeld

positief

super blij mee

Na een afspraak gemaakt te hebben. Heb ik alle papieren overhandigt. is het makkelijkst, dan hoef je niet te machtigen. 3 weken later stond het geld op de rekening.

We dachten eerst (het zal wel) maar prima geregeld.

Prima firma ben uitermate tevreden.

Ben heel blij dat Paul aan onze deur heeft gebeld heeft ons een behoorlijk bedrag opgeleverd wat we anders hadden laten liggen. TOPPIE

Duidelijke uitleg dor een aardige adviseur

Ik heb een keer een medewerker thuis mogen ontvangen die een korte en duidelijke uitleg gaf. Daarna is nog een keer om aanvullende stukken gevraagd en daarmee was de zaak beklonken. Goede ervaring dus, en het spontane aanbod van jullie heeft me een hoop geld opgeleverd. Kees

Duidelijk, competatief en service gericht

Prettige kennismaking, beloftes worden waargemaakt en een snelle afhandeling van onze case. Aantrekkelijk financieel voordeel behaald .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij Beterbesparen hebben wij een behoorlijk bedrag teruggekregen van de belasting. U kunt gerust bij Beterbesparen advies vragen en de formulieren door hun in laten vullen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, betrouwbaar en clientgericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig om mee samen te werken Deskundigheid om dit terrein is hoog

bovenstaande zegt genoeg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte en snelle communicatie met korte lijnen heel fijn om mee samen te werken . Paul Van Driel heeft nog nadien gebeld en dat is ook prettig om de stand van zaken te weten dat komt te weinig meer voor bij bedrijven. EEN 10 !!

De Linie 588

7325DZ Apeldoorn