Duidelijk en betrouwbaar

Samen staan we sterk om samen geld te verdienen.

gemakkelijk

Procedure duur wel lang, maar wel succesvol.

is heel goed geweest.

hier alles goed verlopen. tot nu toe heel blij mee !

Fijn , correct bedrijf wat doen wat ze beloven

Zorgen er jaarlijks voor dat ik een mooi bedrag terug krijg!

Prima geregeld,

Geld terug ontvangen, t wordt allemaal geregeld, wat wil je nog meer. Ik was blij verrast,

Met een woord altijd weer prima geregeld, TOP.

Zoals hier boven beschreven

actieve en betrouwbare mensen

meestal als men iets van je wil, kost dat geld en was ik in aanvang achterdochtig. maar beterbesparen levert alleen geld op.

Positief

Wat ze afgesproken hebben zijn ze ook nagekomen

Super geregeld

Makkelijk en snel geregeld

Blij met het resultaat!

Duidelijke informatie, bereikbaar voor vragen en goede afhandeling. Blij met de teruggave van energie belasting over de voorgaande 4 jaren.

Brengen geld in het laadje ;-).

Prettige benadering, komen afspraken na.

Super geregeld met weinig inspanning vanuit de klant

Beter Besparen heeft de info van dit jaar opgevraagd en heeft de aanvraag bij de overheid ingedient en het was met een maand geregeld. Top!

positief

De manier van aanpak spreekt mij aan. De zaak wordt je geheel uit handen genomen zonder daarna te hoeven omkijken. Bij resultaat wordt je geïnformeerd en correct afgehandeld.

Het duurt erg lang maar tenslotte krijgen we de energiebelasting terug

Door Beter Besparen er op gewezen dat we dubbel belasting betalen voor de energie en dat zij dat voor ons terug kunnen halen. Dat gebeurt ook, maar je moet wel geduld hebben.

kan in één woord : TOP

Prettig contact, klopt wat ze zeggen ! En.... een goed resultaat, mooi bedrag terug ontvangen. DANK!

Positief.

Er wordt duidelijk en accuraat gereageerd/ gecommuniceerd.

Beter Besparen heeft ervoor gezorgd dat we minder energiebelasting betalen.

Na aanlevering van de gegevens van de energieleverancier, heeft Beter Besparen ervoor gezorgd dat we een deel van de betaalde energiebelasting hebben terug gekregen.

Top, komen afspraken na.

Top geregeld, erg blij mee!

Perfect geregeld met goede ondersteuning.

Als je alle belastingregels niet kent valt je dit niet op. Dus is een mooie meevaller en hiermee kan ik ook anderen attent maken op dubbele belastingaftrek in dezelfde situatie op de stroomkosten.

Top, geweldig

Super uitleg en afhandeling, vriendelijke mensen

Beter besparen komt goed hun afspraken na.

Zeer tevreden .

Eigenlijk werd mij alles uit handen genomen zodat ik zelf helemaal niets hoefde tedoen.

Erg prettig om mee te werken, ik hoefde zelf niets te doen

nette correcte informatie en afhandeling

Dat de goede man aan de deur stond om zijn verhaal te doen kwam als een verrassing en de afhandeling was keurig en correct

Goed advies

Goed en correct