goede ervaring

Doen wat ze zeggen met resultaat van geld terug Communicatie over de status van de aanvraag kan iets regelmatiger

Wij zijn zeer tevreden over beter sparen

Zie bovenstaande

descundig

duidelijke uitleg en het werkt heeft mij leuk geld bespaard

Netjes en correct

Netjes en correct afgehandeld, belasting teruggave snel binnen. Betalen volgens na ontvangst van belasting teruggave.

Prima, altijd fijn om geld terug te krijgen

alles verlopen zoals afgesproken

Hele fijne uitleg over hoe het zit met de energie belasting.

Heel goed !

Volgens mij moeten jullie aan het eerste contact bij een potentiële klant nog wat aandacht geven, want dat verliep bij ons toch wat achterdochtig. ( kan natuurlijk ook aan ons liggen ;-) ) Maar ik ben een zakenman en weet dat dat ook anders en dus beter kan.

Prima geregeld

Een jaarlijkse meevaller waar je weinig omkijken naar hebt. Goede en duidelijke communicatie. Perfect geregeld

Goede hulp

Gemakkelijk, geen omkijken na

Scheelt toch vele euro's

Slim plan om belasting te besparen

Na het eerste contact heeft Beter Besparen ons geholpen met een belasting teruggave op onze energie rekening wat een behoorlijk bedrag opbracht. de berekening klopte tot op de cent naukeurig.

Top geregeld

Snel en goed

Top geregeld

Top geregeld, makkelijk besparen zo !

Tevreden

Tevreden

Prima,

Vasthoudend, correct, blij dat we het uiteindelijk toch gedaan hebben

Zonder poespas geregeld.

Het is schandalig dat onze overheid het zelf niet zo maakt dat een bureau als beter besparen niet nodig zou moeten zijn. Gelukkig zijn ze er en krijg ik nog een deel terug.

Heel blij mee.

Erg blij met de teruggave van teveel betaald bedrag, wat een tekort aanvulde op andere kosten.

Prima service, netjes geregeld

Beter besparen is al jaren een door mij gewaardeerde partij. Ze verzorgen de belastingteruggave op no cure no pay basis. En dat gaat prima. Aanrader!

Hoop invullen, beetje unheimisch, duurde lang, super resultaat

Was even wennen. Moest wel heel veel gegevens afgeven, toen duurde t vrij lang en niks gehoord. En daarna telkens geld gestort door fiscus en daarna rekening van beter besparen. Geweldig resultaat, chapeau!

Mooi meegenomen dat geld wat ik anders nooit had teruggekregen

Uw vertegenwoordiger had een duidelijk en eerlijk verhaal, betreffende belastingteruggave waar ik anders nooit achter was gekomen. Elk jaar krijg ik met weinig moeite een groot bedrag aan energiebelasting terug

Betrouwbaar

Idem

Duidelijk , correct en behulpzaam

Prettig contact met eerlijke zaak

Goede service. Komen afspraken na.

Prettig,

Zeer correct en netjes afgewerkt een dik pluim

De Linie 588

7325DZ Apeldoorn