Goede behandeling gehad met goede aandacht naar de persoon, en de behandeling zelf.
De service was weer top👍
Wel prijzig
Mijn ervaring is: In alle behandelingen goed , rustig en vriendelijk behandeld
Zoals altijd daar een, v.z.v. je daar van kan spreken, rustgevende inrichting. Behandelaars waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad zijn vakkundig, vriendelijk en leggen goed uit. LET OP: de vraag 'bent U tevreden over het uiteindelijke resultaat' kan ik op dit moment nog niet beantwoorden omdat er nog vervolgacties komen. Ik heb bij de beantwoording daarom een voorschot genomen gebaseerd op wat je vanzelfsprekend wil en resultaten tot op heden.
Snelle vriendelijke en vooral deskundige behandeling
Het consult is als zeer prettig ervaren doordat ik in de stoel iedere stap kreeg toegelicht. Daardoor wist ik wat er ging gebeuren en had de behandeling op dat moment minder impact.
Nvt
Goed behandeld, kon snel terecht en heb na de behandeling geen klachten meer gehad.
Rustig en bekwaam de problemen verholpen.
Heel fijn behandeld er wordt ruim tijd uitgetrokken erg prettig als je angstig bent
word goed geluisterd naar mijn mening en wensen en altijd in een professionele en vriendelijke manier de beste behandeling en afspraken gemaakt.
Ik ben tevreden van het geleverd werk van Ineke en haar assistente. Nu alleen nog afwachten hoe het verder verloopt.
Deze tandarts heeft echt de tijd genomen om uitleg te geven en was zeer begripvol over mijn angsten/ twijfels. Toch prettig.
Vriendelijke en proactieve benadering.
Tevreden
Het was mijn eerste bezoek aan mondzorg024. Daarnaast ook de eerste keer dat mijn dochter van 2 naar de tandarts moest en alles is prima verlopen!
Goede ervaring
zeer goed en zorgvuldig
Heb gisteren een behandeling van 90 minuten gehad bij Irene Beekhuis ter voorbereiding van een kroon. Zij en haar assistente hebben hun werk met veel kennis van zaken en met geduld gedaan. Ik zag er in eerste instantie erg tegenop, maar het is me redelijk meegevallen. Ben al een paar keer bij deze tandartsenpraktijk behandeld, o.a. door Meike van de Kerkhof. Ook zij heeft haar werk goed gedaan. Over twee weken zal de definitieve kroon geplaatst worden, dus ik kan nog geen antwoord op het eindresultaat geven.
Irene is een erg vriendelijke, rustige en duidelijke tandarts. Heel prettig
Ik kan weer lachen! Ben zeer tevreden
Fijne, no nonsense mondzorg met zorg uitgevoerd!
Ben rustig behandeld en alles werd uitgelegd
Vriendelijke tandartsen en een geweldige mondhygieniste
Vordingstraat 27
6644BG Ewijk
Mondzorg024 is een moderne tandartsenpraktijk met twee locaties in Nijmegen: St. Agnetenweg 73a en Hengstdalseweg 97. Een team van tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten helpen u om uw mondgezondheid te verbeteren!