Word goed behandeld, maar verbeterpunten zijn er altijd. Niet iedereen is het zelfde.
Ik heb goede ervaringen Geen klachten
Aardig personeel, maar kwa planning mag het beter.
Een goede kliniek ik tevreden over de omgang met u
Tandarts was klantvriendelijk duidelijk in haar uitleg wat ze ging doen en hoe ze het ging doen.
fijn geholpen werd na binnenkomst direct geholpen
Werd op mijn gemak gesteld, goede en rustige uitleg, kortom ik was heel ontspannen voor de behandeling.
zeer goed
Altijd goed.
Fijne sfeer, meedenkend, professioneel
Goed en snel geholpen
De tandarts houdt me tijdens haar werk op de hoogte van wat ze aan het doen is. Dat is geruststellend.
Voor de eerste keer fijne ontvangst.
Super bedankt Dames fijne avond mvg David Bellink
Tandarts vertelde consequent wat ze ging doen zodat je je er op kan instellen
Ik had een afspraak met Pieter maar die werd deze dag plots vervangen door Meike en assistente Evelien. Pieter stond met autopech ergens in het buitenland. Ik ben bij Pieter sinds hij de praktijk begon en heb het volste vertrouwen in hem. Was dus even afwachten hoe Meike te werk zou gaan (ik ben geen tandarts-fan!). Maar ook zij deed haar werk, samen met Evelien, uitstekend. De spanning was gauw weg. Ze houd je voortdurend op de hoogte van hetgeen ze doet of gaat doen. Bij aanbevelen hieronder daarom een volmondig "ja"!
altijd prettig
Deskundig en zorgvuldig
Fijne tandarts en assistente. De controle afspraak verliep snel, binnen korte tijd stond ik weer buiten.
Altijd goed
Al jarenlang een tevreden patiënt bij deze praktijk.
elke handeling werd duidelijk uitgelegd en herhaaldelijk geinformeerd of alles goed ging.
ik ga er nog steeds niet met plezier er heen.
Vordingstraat 27
6644BG Ewijk
Mondzorg024 is een moderne tandartsenpraktijk met twee locaties in Nijmegen: St. Agnetenweg 73a en Hengstdalseweg 97. Een team van tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten helpen u om uw mondgezondheid te verbeteren!