liefdevolle zorg op maat

De medewerkers van Saar aan huis zijn zeer betrokken bij degene die ze ondersteunen en hebben ook oog voor het netwerk om de persoon heen.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Zwolle
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Thuiszorg

Ik had geen betere keuze kunnen maken.

Met Saar aan Huis snel en duidelijk afspraken kunnen maken zonder kleine lettertjes. De hierbij behorende administratieve afwikkeling was uitstekend verzorgd. En over de ons, of liever mijn schoonmoeder van 100 jaren oud toegewezen Saar: alleen maar complimenten. Niets was haar teveel met daarnaast nog een extra inzet alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze had niet alleen een heel goed contact met mijn schoonmoeder, maar met mijn echtgenote en met mij als bewindvoerder was het ook meer dan prima samenwerken.

• Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Anders

Fijne hulp, snel en adequaat

Geweldig hoe snel Norma de hulp voor mijn moeder op de rails had. Snel opschalen na enkele maanden lukte ook. Vooral de hele korte lijntjes met Norma, snel schakelen, de flexibiliteit van de dames en het onderlinge contact hebben we als uitzonderlijk ervaren.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Oost-Twente
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Familie/vrienden

Ieder bezoek van Saar was een avontuur

Ik had mij geen betere Saar dan Loes kunnen bedenken voor de begeleiding van mijn man. Zij was niet alleen een steunpilaar voor mij, maar werd een echte maat van mijn man. Zij maakte van ieder bezoek een avontuur. Hoewel haar taak alsmaar moeilijker werd naarmate de gezondheid van mijn man verslechterde, wist Loes hem altijd op te vrolijken. Heel creatief was zij. Tevens dank voor Angelique en het SAAR-team voor de bemiddeling en de goede serviceverlening door de jaren heen.

Fijne mensen

Fijn dat we SAAR kanden aanbieden voor me vader. Je zag hem echt op fleuren tijdens een bezoek. Iets waar hij echt naar uit keek.

• Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Anders

een fantastische organisatie met topmensen

Mijn moeder woonde in Zuid Limburg en wij haar 5 kinderen ver weg of in het buitenland. Wij zochten hulp om haar te helpen in het dagelijkse leven daar haar rijbewijs verlopen was. Saar Zuid-Limburg zocht een Saar die bij mijn moeder zou passen. Wij hebben een Saar gekregen die echt de match was. Het werd een hechte vriendschap eerst 1 dag per week en later 3 dagen per week (2 uur). Samen deden ze boodschappen , koken, gaan zwemmen , koffietje drinken , gehoorapparaat ophalen, bril bestellen etc etc. Niks was teveel en ik werd als dochter via WhatsApp op de hoogte gehouden. De organisatie hielp ivm het regelen van de zorg en betalingen. altijd bereikbaar en altijd zeer vriendelijk!!! Wij als familie zijn zeer dankbaar voor de organisatie Zuid-Limburg ! top

• Vestiging: Saar aan Huis regio Zuid-Limburg
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Socialmedia/weekbladen

Dankzij een liefhebbende zorgzame Saar is mijn moeder in goede handen.

Mijn moeder wil zo lang als dat het gaat thuis blijven wonen in haar eigen vertrouwde omgeving. Naar de reguliere thuiszorg, komt er bij haar ook wekelijks een 'Saar' op bezoek. Samen ondernemen zij leuke dingen. Dit kan een boodschap zijn, koffie drinken, wandelen of een spelletje. Saar is heel erg betrokken en mijn moeder mag haar ontzettend graag. Ze houdt mij ook wekelijks op de hoogte van hoe hun samenzijn is geweest. Voor mij betekent dit een stukje rust, ze is in goede handen. En mocht er iets dringends zijn, dan weet ik op wie ik kan terugvallen. Deze review is voor de vestiging Eemland.

• Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Thuiszorg

Saar aan Huis was een uitkomst op het moment dat we het nodig hadden

Saar aan Huis maakte het voor mijn ouders mogelijk om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. In eerste instantie kwamen ze 4x per week 2 uur om met mijn moeder te wandelen, krant te lezen, te praten. Later is dit uitgebreid met zorg voor het opwarmen van de maaltijd, afwas, boodschappen. In de laatste dagen van mijn vader hadden we ook 's nachts een Saar naast een van de kinderen. Het voelde heel prettig om samen met iemand de zorg te kunnen delen. De organisatie kan heel snel schakelen en direct goede mensen aan bieden. De Saar's zijn stuk voor stuk hele aardige, betrokken mensen. Mijn moeder was erg aan hen gehecht, zij hebben echt kwaliteit toegevoegd. Dank hiervoor.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Leeuwarden
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Huisarts

Zeer slechte communicatie

Saar aan huis is zeer slecht in communiceren en regelt zaken heel slecht voor werknemers. Mantelzorgers worden totaal niet ontlast omdat ze steeds bij manager saar aan huis aan de bel moeten trekken. Er worden bemiddelingskosten geïncasseerd, maar service wordt er niet geboden. Wij raden Saar aan huis aan niemand aan!

• Vestiging: Saar aan Huis regio Midden-Limburg

Begeleiding door Saar aan Huis is zeker de moeite waard

Door de begeleiding van Saar aan Huis is het mogelijk geweest om de kwaliteit van leven te verbeteren en te stabiliseren. De wens van de zorgbehoevende om zelfstandig te kunnen blijven wonen is hiermee gerealiseerd. De medewerkers zijn zeer deskundig, sociaal en professioneel.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Nieuwe Waterweg
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Socialmedia/weekbladen

Dankbaar voor de goede zorg

Heel blij dat wij Saar aan Huis hebben gevonden om te ondersteunen in de zorg voor onze vader. Fijn hoe snel en makkelijk dit geregeld kon worden. Wij zijn heel erg dankbaar voor de liefdevolle zorg en betrokkenheid, de flexibiliteit en alles wat ze gedaan hebben in het gehele traject.

• Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Anders

Op een snelle manier hebben we afspraken met SaH kunnen maken over extra zorg voor onze moeder

Deze beoordeling betereft de vestiging Eemland van Saar aan Huis: Onze 100-jarige moeder ging in het najaar van 2021 snel achteruit. Binnen enkele weken verviel zij van een redelijk zelfstandig leven tot een leven dat zij grotendeels in bed doorbracht. Wij, de kinderen, waren wel tijdelijk in staat om meer zorg te bieden, maar via SaH konden we structurele extra ondersteuning op vier dagen per week regelen. Een en ander werd zeer voortvarend opgepakt en was binnen veertien dagen geregeld (van eerste contact tot begin van de extra zorg). De zorg die onze moeder van de begeleidende Saars ontving was zonder meer goed, al had onze moeder er moeite mee zoveel nieuwe mensen om haar heen te hebben. De dames hebben echt hun uiterste best gedaan onze moeder vertrouwd met hen te maken. Helaas heeft de begeleiding maar enkele weken geduurd; inmiddels is onze moeder overleden. Ook het traject ter afhandeling is zorgvuldig verlopen. Ik kan oprecht de organisatie van harte aanbevelen.

heel fijn

De snelheid van reageren op ons verzoek om bij te dragen in de terminale zorg was fantastisch. Wij hadden meerdere personen nodig omdat er 24uurs zorg nodig was. De voorgeselecteerde dames waren allemaal erg lief, en de communicatie door de vestigingsmanager over wat ze precies konden betekenen was duidelijk wat ze wel en wat ze niet konden doen. De Saars zijn immers geen verpleegkundigen en terminale zorg gaat ver boven een gewone mantelzorg uit. Eén Saar sprong er nog boven uit, omdat zij veel meer deed dan toegezegd was, toen zij zag dat daar behoefte aan was. Wij zijn haar dan ook nog meer dan de anderen zéér dankbaar.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Flevoland

Warm en helpend

Supersnel hulp geregeld, perfecte match voor mijn vader! Warme, liefdevolle begeleiding ook voor de mantelzorger Helaas maar 1 maand gebruik van kunnen maken maar het was heel erg fijn!

• Prijs/Kwaliteitsverhouding N.v.t.
  • Vestiging: Saar aan Huis regio Amstelland
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Thuiszorg

De liefdevolle zorg en aandacht van de Saars hebben mijn moeder veel geluk gebracht!

Door de liefdevolle zorg en aandacht kon mijn moeder nog een tijdje zelfstandig blijven wonen en had zij elke dag aanspraak. Het heeft ons als mantelzorgers ontlast en het was ook een geruststelling dat er elke dag een Saar in huis was. De flexibiliteit van de Saars en van Saar aan Huis als organisatie hebben wij erg gewaardeerd. Toen er acute zorg nodig was, konden zij meteen hulp bieden.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Tilburg

Zeer liefdevol!

Alle Saren die mijn moeder bezochten waren erg lief en betrokken. Zij hielden mij goed op de hoogte via een gezamenlijke app. Ik kon zo toch in elk geval 2 dagen op mijn kleinkinderen passen en was , als ik wist dat er iemand bij haar was, gerust zijn over hoe het met haar ging. De fotootjes die bij de apps stonden waren prettig zodat ik mijn moeder kon helpen herinneren welke naam bij welke Saar hoorde. Dank! Ook Margot was een schat! Zelfs in het weekend of s'avonds stond zij klaar om ons te helpen. Heel fijn!

• Vestiging: Saar aan Huis regio Haarlemmermeer
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Thuiszorg

Erg blij met geleverde zorg

De Saars aan huis waren een prima aanvulling op de geleverde zorg door de wijkzorg. Hierdoor was het mogelijk dat mijn moeder tot het einde toe thuis heeft kunnen wonen.

Erg goed

Snel kunnen regelen, binnen 3 dagen een rooster voor een hele week. Binnen een paar uur een kennismakingsgesprek. Er werd goed gekeken naar de Saren die pasten bij mijn moeder. Op 1 a 2 na, was er een match. De helft van de Saren waren heel actief en bedachten activiteiten zoals schilderen, puzzelen, zingen, bloemschikken, foto's kijken, spelletjes. De andere helft was passiever. De Saren verzorgden mijn moeder goed.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Meppel
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Anders

Goede organisatie die snel en adequaat handelt.

De dag dat wij besloten een Saar aan Huis als hulp voor mijn moeder in te roepen had ik al contact met iemand, die de week erna al aan de slag ging! Heel byzonder zo snel als dat is gegaan.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Rotterdam-Noord
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Familie/vrienden

Persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging

De zorg voor mijn man met dementie werd voor mij steeds zwaarder. De casemanager wees mij en de kinderen daarom op de mogelijkheid voor het inschakelen van “Saar aan huis”. Deze ondersteuning was ons op dat moment nog onbekend. Nu kijken wij terug op een zeer goede begeleiding van de zorgcoördinator Anita van Hoorn en de persoonlijke en liefdevolle zorg van de Saars Ida, Tiny en Marian. Deze drie Saars kwamen op vaste dagen en incidenteel ook voor nachtzorg. Zo flexibel waren zij. De Saars waren erg toegewijd en geduldig. Zij gingen veel wandelen met mijn man, speelden zijn geliefde spel Rummikub, maar konden ook in zijn goede dagen met hem praten over zijn hobby’s, vakanties en over de toestand in de wereld. Mijn man, maar ook ik, hebben hun liefdevolle verzorging als zeer prettig ervaren. Deze vorm van persoonlijke zorg is zeker aan te bevelen!

• Vestiging: Saar aan Huis regio ’t Groene Hart
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Anders

De slogan klopt hélemaal !!!

Medio mei 2020 nam ik contact op met Anita. Ondanks beperkingen van mezelf en door de pandemie zei ze per de snel erop volgende kennismaking dat ze wel een Saar én (desgevraagd ook een Bram) voor me wist. Inderdaad: een Saar snapt wat nodig is! Misschien moet de slogan iets anders gaan luiden: Onze Saars en Brammen staan voor u paraat. Ook Anita snapt wat nodig is, al heeft ze Sara nog niet gezien.

• Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Brochure

Dankzij Saar heeft mijn moeder nog een tijdje fijn thuis gewoond

De Saar die wij hadden voor mijn moeder was heel erg fijn. Ze was lief en betrouwbaar en communiceerde heel prettig. Ze ging ook naar doktersafspraken en heeft op het einde ook nachtdiensten gedraaid. Al met al een fijne ervaring

een uitkomst

De 2 dames van Saar aan Huis waren de oplossing om de mantelzorger te ontlasten. Heel erg lief en betrokken, een fijn gezelschap om te wandelen, te praten, te eten. Wat men graag zou willen. Een aanrader.

• Vestiging: Saar aan Huis regio Deventer
  • Hoe bent u in aanraking gekomen met Saar aan Huis? Socialmedia/weekbladen

Steun en toeverlaat tijdens laatste weken

Onze Saar en Bram waren de steun en toeverlaat van mijn moeder tijdens de laatste weken dat mijn vader thuis woonde. De zorg voor hem was voor mijn bejaarde moeder veel te zwaar geworden, en Saar en Bram hebben ons er echt 'doorheen gesleurd'. Zonder hen was het niet gelukt om zelf op de been te blijven!

• Vestiging: Saar aan Huis regio Ede-Wageningen

Geweldig!

Mooie match, gemaakt door Norma. Onze Saar gaf niet alleen onze moeder rust maar ook ons!

• Vestiging: Saar aan Huis regio Oost-Twente

Laan van Langerhuize 3

1186 DS AMSTELVEEN

Over Saar aan Huis

Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving: dan biedt Saar aan Huis uitkomst. Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg / aanvullende mantelzorg bij u thuis. Onze Saars ondersteunen inwoners in diverse regio’s met het uitoefenen en begeleiden van hun dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten. Samen met u zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in uw eigen vertrouwde leefomgeving. Onze “Saars” helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd.