Het is eigenlijk van zelf sprekend dat ik naar van der Meulen ga. Een stukje service is deel van het product wat je koopt bij hun. Altijd een goed gevoel! Dank weer!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman, Fred Peters RTV van der Meulen
Werd uitstekend geholpen! Kon het tv toestel direct weer meenemen naar huis zonder verdere kosten. Het toestel werd hierna naar mijn auto gedragen en in de kofferbak gelegd.
Heb alleen maar goede ervaringen met rtv van der meulen. Hebben al onze apparatuur geleverd tegen concurrerende prijzen. Service is buitengewoon.
Meer dan uitstekende service, flexibiliteit, advisering en klantvriendelijkheid.
DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN VAKKUNDIGE MENSEN
Mijn ervaring met Radio en T.V. van der Meulen dateert al ruim 40 jaar! Altijd een deskundig advies , snelle levering en service op en top!! Mijn motto luidt , "Koop bij de ECHTE vakman! En dat is de winkel waar met plezier wordt gewerkt. De service en vriendelijkheid vindt je daar! Op de Bermweg 31-33 2906LB Capelle aan den IJssel. Bedankt Joost. Harry Jacobs.
Geweldige service. Droger en wasmachine netjes geleverd. Oude afgevoerd. Ik had een oude (was)machinekraan. Toevallig had hij er 1 bij zich en heeft een nieuwe kraan gemonteerd. Ben er blij mee.
Fijne mensen en goede service. Wat beter kan is de website !
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! En we nemen de opmerking over de website mee. Al zijn wij als servicegerichte winkel vooral voorstander van persoonlijk contact in de winkel, bij onze klanten thuis of per telefoon. ;-) Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman, Fred Peters RTV van der Meulen
Afspraak maken is geen probleem en er wordt meegedacht om alles zo goed mogelijk op te lossen
Vakkundige voorlichting. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Onze koelkast en oven waren snel "in huis" en zijn professioneel geplaatst. Een prima firma met goede service; zij verdienen een pluim!
De kennis van de producten en het aanpakken van de werkzaamheden verraden het vakmanschap!
Als vanouds weer mijn leverancier. Nu een koel/vries combinatie van Inventum. Besteld en geleverd. Ik was niet thuis. Het vertrouwen is zo groot dat de kast werd bezorgd en geplaatst ZONDER mij erbij. Joost....Toppie!! Geldt trouwens voor ALLE medewerkers.
Wederom hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Harry! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman, Fred Peters RTV van der Meulen
Goede afspraken ! Gewoon heel prettig geholpen !! TOP !!
Zie hierboven
Zowel per mail als in de winkel hebben we goed advies en goede informatie gekregen en werden we vriendelijk ontvangen.
Alles boven verwachting en heel prettig. Een vertrouwd adres voor service en vakmanschap.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman RTV van der Meulen
Niet zeuren maar doen
Doordat onze nieuwe TV iets anders werkt dan onze vorige hadden we wat “opstartproblemen “ . Dit is prima verholpen met een goede uitleg👍🏼
Al decennia een uitermate tevreden klant, ga niet voor de hoogste korting, maar voor vakkundig advies, vriendelijke bediening, snelle levering, afspraken die vlekkeloos worden nagekomen en service !
Goed advies over een nieuwe inductiekookplaat gekregen, snelle levering en correcte installatie. Top leverancier!
Service is goed en je artikelen worden snel besteld en afgeleverd.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Nelly! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman RTV van der Meulen
Fantastisch ervaring met aankoop en inbouw koel/ vries kast van Siemens. Eigenaar van de winkel heeft met medewerker hem keurig ingebouwd. Was eigenlijk verbaast hoeveel werk dat was. Uiteindelijk mooier geïnstalleerd dan bij de oplevering van de keuken enige jaren geleden. Al met al een zeer plezierige ervaring en kan iedereen Van der Meulen aanbevelen. Jasper
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Jasper! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman RTV van der Meulen
Al zeer lang mijn leverancier van uitmuntende apparaten. Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Koop uitsluitend bij zelfstandige winkeliers. Geen rood -,geen blauw. Gewoon doen is het motto!
Wederom dank voor deze mooie beoordeling!
Bermweg 31
2906 LB Capelle aan den IJssel
Typisch van der Meulen is een zeer bekende en gerenommeerde winkel, die inmiddels al ruim 66 jaar is gevestigd aan de Bermweg 31 in Capelle aan den IJssel. Typisch van der Meulen is een klein, servicegericht bedrijf, waardoor wij snel voor u klaar kunnen staan! Boven alles service- en klantgericht, voor scherpe en concurrerende prijzen!! Ons assortiment met uitsluitend de betere merken bestaat uit: • Groot en klein huishoudelijke apparaten. Vrijstaand, maar ook inbouw! • Televisie en video-apparatuur • Audio- en Home Cinema systemen Tevens hebben wij een eigen technische (reparatie)dienst. Montage en installatie aan huis doen wij dus ook voor u!!