Excellente service
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman RTV van der Meulen
Vriendelijk personeelen een prima service.
Wij zijn heel plezierig geholpen en hebben goed advies gehad.
Top service bij reparatie oudere b&o boxen voor een faire prijs
Ik ken van der Meulen al meer dan 40 jaar. Ben er vaak geweest en heb er veel gekocht. Altijd de beste service, luisteren naar de klant, geven goed advies. Komen de afspraken na. En zit het tegen met een product word je direct geholpen en ze doen er alles aan om het probleem op te lossen. Met een woord top. Zulke zaken moet je tegenwoordig met een kaarsje zoeken.
Als ik een probleem met een apparaat heb wordt er vrijwel direct naar gekeken. Dit is erg fijn,ik hoef geen dagen te wachten tot er een monteur komt.
zowel bij de aankoop als bij plaatsing zeer vakkundig en professioneel geholpen
Vriendelijke bediening en zeer ter zake kundig.
Goede service en vriendelijk en deskundig personeel.
Altijd netjes aan de telefoon.
Heel goed en advies zeer tevreden
Ouderwetse service zoals het hoort !
Via Fred Peters personeel van van der Meulen snel en adequaat geholpen. Fred was mijn oude werkgever.
Aardig personeel, maar een dure reparatie ( 155 Euro! ) die het apparaat niet mijn oude B & O installatie niet verbeterd heeft. Uiteindelijk heeft een oude B&O fan en verzamelaar beter werk geleverd!
Beste Saskia, Bedankt voor de beoordeling. En wat spijtig dat de reparatie in uw ogen niet goed is verlopen. In ons systeem zie ik 1 echte reparatie (uit 2017) en dat is het vervangen van een draaitafel-element van een BeoGram. De kosten van deze reparatie van € 179,- bestond uit € 30,- arbeid en € 149,- voor het MMC 3000 element. Dit is een zeer schappelijke en zeker geen dure reparatie! Deze BeoGram hebben wij ook getest en was prima in orde. Wij hebben u hier ook niet over gehoord dat deze BeoGram het niet zou doen. Een andere reparatie kom ik niet tegen. Wel hebben wij ook een BeoCenter van u in de werkplaats gehad. De knoppen die bleven hangen waren door ons niet meer te repareren, omdat er geen onderdelen meer waren te bestellen. Wij hebben toen alleen het tape-deck schoongemaakt. Voor dit alles hebben wij geen € 155,-, maar slechts € 25,- berekend. Terwijl onze onderzoekskosten normaal € 35,- zijn. Dus hier hebben wij zelfs coulance op toegepast. Mocht u nog behoefte hebben aan nader contact, dan kunt u dat uiteraard altijd doen. Met vriendelijke groet, Joost Stegeman RTV van der Meulen
voor witgoed en TV/audio naar Joost
de laatste 20 jaar altijd goed en vriendelijk behandeld. goede service en altijd klaar gestaan voor ons. Nu nog
Heeft apparatuur, koel/vriescombinatie perfect geplaatst. Kwam nog een keer op ons verzoek langs om de puntjes op de i te zetten.
NETTE BEHANDELING EN GOEDE SERVICE, OOK LATER ALS ER WAT IS. KOPPELEN EN PLAATSEN ALLES VOOR JE. HELE FIJNE NETTE MENSEN.
Jarenlang zijn wij al klant , dit komt door de zeer goede service.
Prettige werknemers met goede,deskundige info
zeer tevreden
vlotte oplossing bij rreparatie
div. producten gekocht afspraken nagekomen duidelijke info en ook de tijd genomen eea te installeren
Al vaker wat bij RTV van der Meilen gekocht maar onlangs weer een vaatwasser. Alles verliep soepel, de aanschaf het leveren en plaatsen. Ofwel zeer tevreden!
Bermweg 31
2906 LB Capelle aan den IJssel
Typisch van der Meulen is een zeer bekende en gerenommeerde winkel, die inmiddels al ruim 66 jaar is gevestigd aan de Bermweg 31 in Capelle aan den IJssel. Typisch van der Meulen is een klein, servicegericht bedrijf, waardoor wij snel voor u klaar kunnen staan! Boven alles service- en klantgericht, voor scherpe en concurrerende prijzen!! Ons assortiment met uitsluitend de betere merken bestaat uit: • Groot en klein huishoudelijke apparaten. Vrijstaand, maar ook inbouw! • Televisie en video-apparatuur • Audio- en Home Cinema systemen Tevens hebben wij een eigen technische (reparatie)dienst. Montage en installatie aan huis doen wij dus ook voor u!!