Zeer behulpzaam, altijd zoekend naar een oplossing voor de klant.
Een bedrijf wat kundig en meedenkt met de klant. Die klaar staat en waar niks teveel is.
Door motorschade zocht ik direct een andere auto neleman heeft de nieuwe auto bij mij thuis afgeleverd en de kapotte direct weer meegenomen ideaal. verder zijn geconstateerde gebreken netjes verholpen onder garantie en staat er altijd een vervangende auto klaar. ben zeer tevreden.
Onlangs een auto gekocht bij Neleman helaas wel wat technische problemen gehad. Maar deze zijn snel en vakkundig geholpen door de medewerkers van Neleman. Service zo hoopt te krijgen top!
Reparatie en/of schadeherstel Beschrijving: Na het verdwijnen van de Chevrolet dealer in Rotterdam en een slechte ervaring met de vervangende Chevrolet garage, naar een garage op internet gezocht.Omdat ik ook zelf aan de auto werk (autoclub) wilde ik de distributie set LATEN vervangen.Eerst een mail met de vraag voor een offerte hier kwam direct een antwoord retour dat men mij de volgende dag zou terug mailen wat ook gebeurde.Deze offerte was zeer gespecialiseerd en bevatte een duidelijke VASTE afgesproken prijs en gebruikte materialen, dus niet zoals bij de vele andere garages met een * als we iets anders vinden zult u worden gebeld.De verdere afwerking, het op tijd gereed staan en een keurige rekening met alles duidelijk gespecialiseerd en de vooraf afgesproken prijs.Een voorbeeld voor vele garages,werkplaats netjes en schoon.\ \
na autopech door de wegenwacht geadviseerd over nelemans en daar naar toe gegaan. vriendelijke mensen daar en deskundig. ze hadden geen vervangende auto meer dus ik kreeg de auto van de baas mee. waar maak je dat nou mee?! probleem aanvankelijk verholpen maar ik kom zeker weer terug.
Langs geweest voor een auto, week daarop reden we al! Super service ga zo door!
mijn ervaring is zeer positief, ik kreeg na 2 maanden problemen met mijn auto. neleman heeft dit goed opgelost en deden totaal niet moeilijk. alles is kosteloos gemaakt en kregen zelf kosteloos een leen auto mee. echt een super service.
Wat een schitterende service en personeel,de accu van mijn mazda was al op het randje en na de eerste frisse nacht gaf deze al wat moeilijkheden bij het starten.Bij autobedrijf Neleman langs gegaan of ze een passende accu hadden want de maten van de huidige waren nogal afwijkend, er werd in het magazijn gekeken en de monteur dacht dat hij een passende had gevonden, helaas was deze te hoog, er werd gebeld en er kwam een andere passende accu te voorschijn en ik kan weer met een gerust hart s\'morgens mijn auto starten. Hulde aan de monteur en zijn inzet, prima bedrijf en vriendelijk personeel, ik kom er zeker terug.
Bij Neleman word je netjes geholpen. Afspraak is afspraak. De bus werd na de APK zelfs voorgereden en weer aan kantoor afgeleverd! Wat een service!
Wij kochten eind oktober 2013 een gebruikte peugot 107 bij Neleman. Niet lang daarna ging het emissie lampje branden in het display.Gebeld naar Neleman en ik mocht de auto de daarop volgende week brengen en de dag erna weer ophalen. Ik kreeg een vervangende auto mee. Bleek de katalysator stuk. Ze hebben hem kosteloos vervangen en de leenauto was ook onderdeel van de service. Echt top!!
Ik kom hier al enkele jaren met mijn Volkswagen Polo uit 1999. Voor normaal onderhoud en keuringen. Altijd schappelijke prijzen en volledige duidelijke uitleg wat er gebeurt is aan de auto. Kleine beetjes extra zoals remmen ontluchten wordt vaak vanuit service naar de klant ongevraagd gedaan. Nu ik twee Ford Escorts, beide uit 1988, erbij heb wordt er extra aandacht gegeven aan kleine dingetjes. Daarbij moet je denken aan scheurtjes in remleidingen en de staat van specifieke onderdelen. Er wordt niet om gevraagd maar ze doen dit graag. Personeel is uiterst vriendelijk en ook de monteurs vinden het niet erg om je te woord te staan bij vragen. En mocht het voorkomen dat iets niet helemaal juist gemonteerd is of de service was niet naar wens, dan gaan ze graag met je in gesprek hoe dat zo snel mogelijk beter kan of hoe ze het kunnen oplossen, zonder zorgen van extra kosten. Dit is mijn ervaring met dit bedrijf.
Een hele fijne garage met een perfecte service.
Kom hier al vele jaren, evenals mij dochter. Altijd een prima service en vriendelijk personeel.
prima service en vriendelijke benadering
Wij zijn voor het eerst met onze Prius langs geweest, omdat Spiering (vooral met de bandjes) een stuk duurder is. Alles zoals opgegeven is gedaan, niets vergeten, ook juist de dingen die niet aangepakt moesten (commmand-centre). Netjes een belletje gehad toen bleek dat er 2 nieuwe banden onder moesten. De auto is uiteindelijk prima gemaakt, en was stukken goedkoper dan bij Spiering. Eigenlijk wisten we dit in ons achterhoofd ook wel, want we gaan al jaren voor onze 2e auto (Fiësta en later de KA) naar Neleman. Prima Toko! Groet, Leo.
Eerste keer bij neleman geweest maar prima bevallen had daarna een onderdeeltje kwijtgeraakt is bestelt en er ook opgezet
Goede service, goed van prijs. Goede prijs kwaliteitverhouding. Er wordt niets ongevraagds aan je auto gedaan, alles in overleg. Aan te bevelen!!!!
Eerlijk, betrouwbaar, snel, vriendelijk, deskundig en altijd een goede prijs. Gewoon een topbedrijf!
's-Gravenweg 32
2911 CG Nieuwenkerk aan de ijssel