kleine organisatie; heel klantgericht ,uitstekende service en goede kwaliteit medewerkers
Zeer goede ervaring met het onderhoud en keuren van mijn vrachtwagen. Staan altijd klaar. Ook tevereden over onderhoud 2 auto\'s
Prima service.ook bij een spoed klusje word je snel geholpen na 17:00 waardoor je toch nog verder kan naar bestemming.
Vriendelijk en gemoedelijk bedrijf en boven al zeer gastvrij!
Zeer klantvriendelijk allemaal en echt een Top Service, deze mensen zijn echt vakmensen. Ik heb voor het eerst daar een auto gekocht en zeker niet voor het laatst, ik ben er deskundig en goed geholpen ze nemen de tijd voor je als persoon en uiteraard voor je auto. Echt een aanbeveling voor een ieder.
Mijn eerste ervaringen bij dit autobedrijf zijn dusdanig goed bevallen dat ik hier graag terug kom. Er wordt naar je geluisterd en denken ook met je mee naar oplossingen. Waar maak je nou nog mee dat je bij een auto, die zonder garantie is aangeschaft, dezelfde service krijgt als bij een auto mét garantie. Bij autobedrijf Neleman dus. Absolute topservice!
Vriendelijke mensen,goede service,echt mooie auto\'s voor elk budget,geen mooie praatjes en plaatjes,maar deskundigheid en service.
Perfect bedrijf, heb mijn motor bij Johan in onderhoud sinds de opening in 2007. Laat mijn motor met een gerust hart bij hem achter... Verder ook een perfecte service. Zelfs de koffie wordt voor je gehaald... De auto jongens zijn ook altijd even vriendelijk, en in voor een praatje.
Dicht bij de stad gevestigd maar een authentieke \"dorpse\" service en klantvriendelijkheid. Men heeft veel kennis in huis en staan de menen met een glimlach en een knipoog te woord.
Ik heb in maart een nette peugeot gekocht bij garage Neleman. na een proefrit en wat onderhandelen over de prijs de auto gekocht.1 week later was mijn auto klaar met nieuwe apk.Onderweg naar huis (125km verder) kwamen wij tot de coclusie dat de linker wiellager kapot was dit gemeld aan de heer Neleman wer meteen kort erna verhoplen. (garantie) een maand later weer een klein defect meteen gebeld .IK kreeg te horen dat ik een garage in de buurt kon bezoeken omdat ik ander 2x125 km moest rijden.de heer Nelleman heeft alle kosten vergoed die de garage in de buurt gemaak hadden. Ik vind dit uitmuntende service.Hellaas kan ik de auto niet in onderhoud houden bij deze topgarage.maar echt een fijn bedrijf
Ik heb smorgens gebeld nadat ik zag dat de uitlaat los hing onder mijn auto. Kon gelijk langskomen, ze hebben gekeken, gebeld of er ergens een beugel op voorraad was. Dat was gelukkig zo....Ze hebben t gelijk gemaakt. Een supersnelle service....Top!
Zeer flexibel,en vooral vriendelijk. Ze staan altijd voor je klaar,ook in de heet van de strijd. (limousine verhuur Sparklinglimousines)
Vriendelijke ontvangst. Aangezien ik met de trein moest komen werd ik door het bedrijf van het station gehaald en weer terug gebracht. Ongedwongen en uitgebreid geinformeerd over potentiele aanschaf gebruikte auto. Proefrit kunnen maken. Afspraken duidelijk op papier gezet. Het personeel is vriendelijk en niet de \"doorsnee gladjakker drammerige auto verkoper\" (dit bedoel ik niet beledigend). Autobedrijf Neleman luistert geduldig en adviseert.
Prima. Zeer goede service en technisch zeer goede afwikkeling van reparaties. Vriendelijke prijs.
Vriendelijke sfeer en prima afwikkeling van de werkzaamheden.
Ik breng mijn motor met plezier naar dit bedrijf. Ik weet dat ik kan vertrouwen op een degelijke service en dat ik betaal voor de dingen die daadwerkelijk zijn gedaan. Johan bedankt!!!!
Gewelidg bedrijf, maken altijd tijd vrij als je vragen hebt of opeens een probleem met je auto.
's-Gravenweg 32
2911 CG Nieuwenkerk aan de ijssel