Wij hebben twee jaar geleden onze auto hier gekocht en werden heel netjes geholpen. Heel recent werd een probleem aan de auto geconstateerd welke super netjes en coulant werd afgehandeld. Dikke pluim voor de service.
in contact gekomen met Autobedrijf Neleman via autotrack.nl ivm occasion en inruil. Eerst contact gehad via mail wat vlot en accuraat verliep. Werdt vriendelijk ontvangen voor de proefrit en kreeg ook ruim dfe tijd voor de proefrit. Zeer vriendelijk en een vertrouwd gevoel bij Dhr. Neleman.Goede en nette afhandeling van zaken.
Betrouwbaar adres waar mijn auto in goede handen is !
Makelijk, snel en betrouwbaar. Zijn eerlijk en dat telt. Vind arbeidskosten wel iets aan de hoge kant maar als alles netjes gebeurd heb je dat ervoor over.
Het is echt een fijn bedrijf waar je goed geholpen word ,ik kom er al jaren koop mijn auto,s en laat onderhoud er doen nooit klachten en als je al iets hebt word het opgelost. TOP
Na een zoekopdracht waarbij we een aantal vereisten hadden, kwam Autobedrijf Neleman vrij snel met een net exemplaar die zelfs onze verwachtingen overtrof.
Uitstekende service gekoppeld aan deskundigheid maken dit tot een sterk bedrijf
Vriendelijk personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Technische ondersteuning in orde.
Betrouwbaar en goede service!
Zeer goed en correct.
Net bedrijf dat goed met hun cliënten omgaan. Wordt bij een onderhoudsbeurt altijd ff gebeld over de mogelijke gebreken en de eventuele kosten!
Super goed geholpen, zeer flexibel!
Vanaf dag éen heb ik bij dit bedrijf een goed gevoel en tot nu toe zijn alle afspraken keurig afgehandeld,
Uitmuntend bedrijf voor zowel de aanschaf van een (gebruikte) auto, alsook voor onderhoud en APK. Hulpvaardigheid is zeer groot, de advisering is eerlijk en oprecht en de technische deskundigheid is zeer goed. De ongedwongen en eerlijke werkwijze van eigenaar Karel Neleman en zijn medewerkers zijn reden om terug te keren naar dit bedrijf. Erg goed.
Prima garage met vriendelijke \"bemensing\" en een goede prijs !
Uitstekende service
's-Gravenweg 32