Mijn ervaringen met autobedrijf Neleman zijn positief. Betrouwbaar, eerlijk en vakkundig. Voor mij HET adres om mijn auto naar toe te brengen voor onderhoud !!
Vriendelijke ontvangst en kundig advies voelt als een degelijk bedrijf met een persoonlijke benadering.
Als altijd uitstekend
Prettig no nonse bedrijf
Zeer goed. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en goede service
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen!
Storing binnen een dag voor een redelijke prijs opgelost. Dat was wel heel plezierig. Wel had ik een prijsopgaaf vooraf gevraagd die kreeg ik niet maar we hadden ook niet een limiet afgesproken. Verder prima service.
Prettige sfeer, niet te opdringerig, verstand van zaken, ben erg goed geholpen, de auto is keurig afgeleverd. Kortom wij kunnen dit bedrijf echt aanraden.
Fijn, betrouwbaar bedrijf! Zowel qua reparaties, apk, verkoop enz. Inmiddels n paar jaar klant en geen enkele reden om maar te dènken aan n andere garage.
Vriendelijk personeel. Niets aan te merken
ik kom er 35 jaar dit is het juiste adres voor u auto
Flexibel en kundig personeel
Mijn vriendin en ik waren (blij) verrast door hoe we behandeld werden. We hadden verwacht dat we geholpen zouden worden door een doorsnee autoverkoper. Dit was echter NIET het geval. Geen verkooppraatjes of wat dan ook. Gewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Super vriendelijk heel goed geholpen aanradertje
Vriendelijke ontvangst in een nette ruimte tesamen met een deskundige uitleg.
Ik kan niet anders zeggen Service Kwaliteit is hier met grote letters geschreven. Dit is mijn adres geworden voor onderhoud en reparaties
Heel erg klantvriendelijk, goede communicatie. Heb een goed gevoel over eerlijk en betrouwbaarheid.
Begin juli een auto gekocht bij mnr Neleman en we zijn heel netjes en goed geholpen!
Garage Neleman staat ten alle tijden voor je klaar. Zelfs op zaterdagochtend.
wij van fix-it carcleaning zijn erg tevreden over de zorg die besteed wordt aan onze vrachtauto Uitstekende service
's-Gravenweg 32
2911 CG Nieuwenkerk aan de ijssel