Echt een betrouwbare garage die onze auto's al jaren onderhoudt. Ze zoeken altijd mee naar slimme oplossingen, werken snel en secuur. Aanrader!
Vriendelijk geholpen alles volgens afspraak
Ik kom hier al jaren. Intussen ben ik zelf verhuisd, maar ik rij graag een stukje om bij mijn favoriete garage te blijven.
klant- en service gericht. sinds jarenlang klant en erg tevreden
Al Bijna 20 jaar met mijn Kia Sorento bij Vakgarage de Bilt voorheen Kia de Bilt. Goede service en hele vriendelijke vakmensen
Er wordt meegedacht,klantvriendelijk
Ik word altijd prima geholpen.
Aaaaaaaaaa
Kundig, behulpzaam ,correct, alleen maar goede ervaringen mee
Ik ben prima en accuraat geholpen.
Ik ben sinds 20 jaar klant bij deze garage en heb steeds meerdere auto's bij ze in onderhoud. Zeer tevreden, zeer kundig en geen rare rekeningen. Dure reparaties worden voorkomen, door goed preventief onderhoud. Ik heb blindelings vertrouwen in deze garage.
Denken goed mee, rustige advisering, geen flauwekul, vertrouwen wekkend. De gratis leenfiets is een kers op de taart, net als labrador Lou, die de klanten u enthousiast komt verwelkomen.
Ze kennen daar allemaal mijn autoverzameling en ze weten dat ik er goed onderhoud aan wil hebben. En ik heb nog nooit enig probleem kunnen ondervinden. Naast hun vakmanschap en deskundigheid met oldtimers en youngtimers is hun berekende arbeidsloon zeer goed te noemen.
Prima geholpen, geen uitloop in de tijd en heerlijke koffie ;)
Zie boven
Verrichtte werkzaam heden goed
Zie boven in korte zin
Tevreden klant
Deze garage helpt je als je het nodig hebt. Erg fijn en snel.
Fijn om te weten dat ik hier ook met kleine dingen terecht kan en dan nog steeds topservice krijg.
Ze houden mijn oude auto veilig en rijende zonder veel kosten te maken. Helemaal blij mee.
veld is verplicht snap de bedoeling hiervan niet
reeds verwoord in de inleiding
Wat ik al hierboven heb gezegd; ik heb een prima gevoel bij deze garage op alle fronten die van belang zijn
Vriendelijk personeel, vakkundig
C de Haasweg 66