4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aan te raden! Onze auto moest na 16 jaar gekeurd worden, de vraag was of hij nog een jaartje meekon. Ik kreeg eerlijk, realistisch en deskundig advies en ze hebben meegedacht over de alternatieven. Ze komen hun afspraken na. Reparaties zijn ook altijd prima uitgevoerd, geen omkijken meer naar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn gebruikte Kia Picanto ruim een half jaar geleden hier aangeschaft. Inmiddels heb ik 2 reparaties gehad. 1keer een gordolprobleem, die onder de Kia garantie viel en 1 keer een probleem aangaande een plaatschade van de vorige eigenaar. Beide problemen werden door garage de Bilt prima verholpen. Hier ben ik zeer blij mee en zal ook iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Goede klantgerichte service en zeer vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring met dit bedrijf ik zeer goed. Ik heb hier mijn eerste auto gekocht en ben zeer te vreden met hoe zij mij geholpen hebben

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks dat ik mijn auto zonder garantie heb gekocht en o.a. de airco kort na aanschaf het leven liet, hebben ze de auto toch voor me gerepareerd! Helemaal super, bedankt voor de geweldige service! ☺

2 sterren: slechter dan verwacht

Ervaring leek goed, maar binnen heeeeeeeel korte tijd heeft de auto veel problemen terwijl hij een beurt gehad zou hebben en een recente APK..... Brandje op snelweg omdat pomp airco vast was gelopen en daardoor was snaar gaan branden, losse uitlaat met lek....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een prettige en goede ervaring met jullie bedrijf en kom graag als klant. Er wordt aandacht besteed en mee gedacht met ja of nee problemen; dus heel plezierig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al meer dan 4 jaar in onderhoud met mijn Kia. Laats is er wat fout gegaan, mar achteraf tot mijn tevredenheid opgelost. Kortom een zeer betrouwbare garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al jarenlang klant en naar volle tevredenheid. Pas een gebruikte Kia aangeschaft. Verliep prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij komen hier regelmatig. Ze zijn vijf jaar geleden voor het eerst opgevallen door de uitstekende service bij een klein probleem (lampje vervangen). Sindsdien onze vaste garage en nooit tegengevallen en in mijn 30 jaar ervaring als autobezitter ben ik maar één keer een garage tegengekomen die in de buurt komt qua service. Deskundigheid vooral 9 (en geen 10) omdat ik niet alles kan beoordelen. Het enige probleem is de krappe parkeermogelijkheid in de buurt en daar gaan ze ook wat aan doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inruil van gebruikte auto is heel prettig verlopen De auto zag er tip top uit ,keurig schoon met een mooie bos bloemen als of ik een nieuwe auto had gekocht,prima. Met de service nog geen ervaring,sinds de aankoop geen problemen gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring!!!!!. Ik heb op 25 feb. 2014 een tweede hans auto gekocht bij garage De Bilt. Ik heb helaas wat probleempjes gehad ,en die zijn naar ieders vermogen goed opgelost. Alleen ik moet €162,75 aan de A.N.W.B. betalen voor de pech die ik had met de auto op 4 maart om in De Bilt te komen. Misschien is daar nog iets aan te doen ?? Vriendelijke Groeten Dick van den Burg.

2 sterren: slechter dan verwacht

Vriendelijke benadering. Heb een goede 2e hands auto gekocht bij dit bedrijf. Mijn oude auto kon ik tegen een aantrekkelijke inruilprijs achter laten. Meneer Rus was een prettige persoon om zaken mee te doen. Had het gevoel dat hij niet alles ten gunste van hem uit de deal wilde halen, iets wat je wel vaker meemaakt bij auto bedrijven. De service en deskundigheid kan ik nog niet beoordelen, daar ik de auto nog niet zo lang heb en daardoor nog niet naar de garage moest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en betrouwbare service. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Had schade aan mij auto. Helaas waren de kosten zo hoog dat ik besloot het niet te laten maken. Ben goed geinfomeerd door de medewerkers en de receptie, was voor mij de eerste keer dat ik mij auto moest laten maken en was door veel mensen gewaarschuwd over auto garage\'s maar daar was hier geen sprake van! Ben zeer vriendelijk geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Probleem met de accu, een telefoontje en werd direct geholpen. nieuwe accu erin gezet. en binnen kwartier was ik weer weg! (had de koffie nog niet op) Goede service, en een bedrijf waar nog veel bedrijven van kunnen leren.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren zijn mijn echtgenoot met de KIA Opiris en ondergetekende met de Daihatsu voor onderhoud in garage De Bilt. Uitstekend! en zeer service gericht. Recent heb ik bij deze garage, gezien onze goede ervaringen,een KIA Picanto gekocht zo goed als nieuw,ong. 9000 op de teller. Tot grote tevredenheid. M.Knape-van Santen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. Nette verkoper!! Auto stond op de afgesproken datum en tijd klaar incl. grote beurt met een mooie bos bloemen. We zijn zeer content met de \"nieuwe auto\"

C de Haasweg 66

3721 TK Bilthoven