Nog maar kort, maat tot nu toe super
het personeel is vriendelijk heb pas een nieuwe auto gekocht leggen alles duidelijk uit hoe alles werkt
Je wordt vriendelijk geholpen. Goede service.
super, vriendelijk
Echt een goed bedrijf ze proberen als er wat is zo snel mogelijk en oplossing te vinden zonder dat er kosten bij komen echt top !
Eerlijk en betrouwbaar.
Bij Garage De Bilt gaan deskundigheid en integriteit hand in hand. Ik was er als klant voor onderhoud/APK, en heb bij GDB een gebruikte auto gekocht. Niets anders dan lof voor P. de Lathouder en zijn personeel. Mijn verhuizing naar \'t buitenland is de enige reden dat ik niet meer bij GDB kom.
Zeer aan te raden! Onze auto moest na 16 jaar gekeurd worden, de vraag was of hij nog een jaartje meekon. Ik kreeg eerlijk, realistisch en deskundig advies en ze hebben meegedacht over de alternatieven. Ze komen hun afspraken na. Reparaties zijn ook altijd prima uitgevoerd, geen omkijken meer naar.
Ik heb mijn gebruikte Kia Picanto ruim een half jaar geleden hier aangeschaft. Inmiddels heb ik 2 reparaties gehad. 1keer een gordolprobleem, die onder de Kia garantie viel en 1 keer een probleem aangaande een plaatschade van de vorige eigenaar. Beide problemen werden door garage de Bilt prima verholpen. Hier ben ik zeer blij mee en zal ook iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Goede klantgerichte service en zeer vriendelijk personeel.
De ervaring met dit bedrijf ik zeer goed. Ik heb hier mijn eerste auto gekocht en ben zeer te vreden met hoe zij mij geholpen hebben
Ondanks dat ik mijn auto zonder garantie heb gekocht en o.a. de airco kort na aanschaf het leven liet, hebben ze de auto toch voor me gerepareerd! Helemaal super, bedankt voor de geweldige service! ☺
Ervaring leek goed, maar binnen heeeeeeeel korte tijd heeft de auto veel problemen terwijl hij een beurt gehad zou hebben en een recente APK..... Brandje op snelweg omdat pomp airco vast was gelopen en daardoor was snaar gaan branden, losse uitlaat met lek....
Beste Saskia, Erg vervelend dat je zoveel problemen hebt gehad! Jammer dat je dit niet gelijk bij ons gemeld hebt, we hadden je graag geholpen met een oplossing. We hebben je gebeld maar we krijgen geen gehoor, als we nog iets kunnen doen dan horen we dat graag.
Ik heb een prettige en goede ervaring met jullie bedrijf en kom graag als klant. Er wordt aandacht besteed en mee gedacht met ja of nee problemen; dus heel plezierig.
Ben al meer dan 4 jaar in onderhoud met mijn Kia. Laats is er wat fout gegaan, mar achteraf tot mijn tevredenheid opgelost. Kortom een zeer betrouwbare garage.
Ben al jarenlang klant en naar volle tevredenheid. Pas een gebruikte Kia aangeschaft. Verliep prima!
C de Haasweg 66
3721 TK Bilthoven