prima ervaring, betrouwbaar, meedenkend en servicegericht.
Wij hebben een gebruikte Kia Rio gekocht. De verkoper gaf aan dat de auto enige tijd geleden een grote beurt had gehad en dat over een jaar de distributieriem vervangen diende te worden. Hierdoor komen wij niet voor een onverwachte en onaangename verrassing te staan. Goed meegedacht. Na ophalen van de auto bleken er een paar kleine zaken te zijn welke wij niet hadden gezien. Deze zijn PERFECT opgelost door De Bilt. Ik ben blij te zien dat er nog garage\'s zijn welke meedenken en niet het beleid voeren dat als je de hoek om bent gereden dat je het maar mag uitzoeken. Kortom een garage om zeker te bezoeken zodra we weer een auto willen gaan kopen.
Ik kom al jaren voor onderhoud bij deze dealer ook met andere merken die ik heb gereden. Is me altijd goed bevallen.
Onlangs een occasion aangeschaft bij Garage de Bilt. Uitstekend bedrijf! Vriendelijke ontvangst en keurige service. Afspraken worden correct nagekomen. Na de koop bleek de radio niet helemaal goed te werken, dat hebben ze kosteloos voor me opgelost. Ik kan deze garage van harte aanbevelen!
Voor zover positieve ervaring, kijken of de afwikkeling ook nog volgt....... dat het niet alleen blijft met het verkopen van de auto
Perfecte service en vakmanschap.
Prima koop en adequate service. Zeer tevreden. (Maart 2013, Occasion Chrysler Voyager)
Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaring met dit bedrijf zeer positief is. Ben enkele jaren terug overgestapt naar garage de Bilt en ben sindsdien een tevreden klant
Uitstekende service. Heel klantgericht, vriendelijk, behulpzaam en vakkundig!
Een correcte- en behulpzame aanpak bij: aanschaf auto/apk en onderhoud
Hele prettige ervaring met dit bedrijf. Vooral persoonlijke benadering en goede service! Overall een 9 omdat je altijd wel iets te verbeteren hebt al weet ik dat zo snel niet te verzinnen, misschien dat ik moest wachten op de door mij uitgezochte kleur nieuwe auto....
een ouderwets aandoend bedrijf maar alles wat afgesproken is word nagekeomen echt een verademing zelfs een mooie bos bloemen en dat voor een auto van 4950.00euro ik beveel ze ook graag aan en in de toekomst ga ik zeker weer bij hun kijken
ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf maar de ervaring die ik heb is uitstekend!
Wij hebben onze 3e KIA bij Garage De Bilt gekocht. Wij zijn zo\'n 15 jaar klant bij deze garage. Uitstekende voorziening, super service en heel klantgericht. Wat ons betreft had dit ook een KIA-dealer moeten blijven.
Mijn ervaringen zijn zeer positief. De ontvangst is altijd zeer hartelijk en de communicatie verloopt zeer prettig.
goed bedrijf met vriendelijke mensen en goede survice
C de Haasweg 66
3721 TK Bilthoven