Ze kennen daar allemaal mijn autoverzameling en ze weten dat ik er goed onderhoud aan wil hebben. En ik heb nog nooit enig probleem kunnen ondervinden. Naast hun vakmanschap en deskundigheid met oldtimers en youngtimers is hun berekende arbeidsloon zeer goed te noemen.
Prima geholpen, geen uitloop in de tijd en heerlijke koffie ;)
Zie boven
Verrichtte werkzaam heden goed
Zie boven in korte zin
Tevreden klant
Deze garage helpt je als je het nodig hebt. Erg fijn en snel.
Fijn om te weten dat ik hier ook met kleine dingen terecht kan en dan nog steeds topservice krijg.
Ze houden mijn oude auto veilig en rijende zonder veel kosten te maken. Helemaal blij mee.
veld is verplicht snap de bedoeling hiervan niet
reeds verwoord in de inleiding
Wat ik al hierboven heb gezegd; ik heb een prima gevoel bij deze garage op alle fronten die van belang zijn
Vriendelijk personeel, vakkundig
Je wordt ten alle tijden zeer goed geholpen.
Al 36 jaar blij met Garage de Bilt!
Al jaren ben ik klant bij Garage De Bilt en wordt altijd op een prettige manier behandeld en geven mij waar nodig een eerlijk advies……
Vlot / "transparant" & goed uitgevoerde service
Betrouwbaar, eerlijk, communicatie goed, vakwerk
heel tevreden
Uitstekende
Fijne mensen!
Fijne garage waar ik nu al een tijdje kom. Hele vriendelijke mensen, denken altijd mee om me zo goed mogelijk te helpen, vinden altijd een passende oplossing voor het probleem.
Prima garage, geven deskundig advies. Prijzen zijn billijk. Reparaties worden goed uitgevoerd. Fiets beschikbaar voor de klanten die in de nabije omgeving wonen. Vakgarage De Bilt is een aanrader.
Al jaren trouwe klant
Afspraken worden altijd nagekomen, ze kennen me en weten welke auto van mij is (en ik om er slechts 2-3 x per jaar). Reparaties altijd perfect uitgevoerd, 'slim' onderhoud, ik betaal dus nooit te veel.
C de Haasweg 66
3721 TK Bilthoven