Goed geholpen
Goede service en prijs/kwaliteit
Als er een probleem met mijn Volvo is valt mij altijd een en al vriendelijkheid en behulpzaamheid ten deel. Nog belangrijker: dat mijn auto in goede handen is. Medewerkers denken met je mee. Halen niet het onderste uit de kan. Als iets niet nodig is dan is het niet nodig. Oprecht en betrouwbaar. Bovendien is het ook nog eens gezellig.
Heel tevreden
Goede persoonlijke behandeling. Er is veel aan gelegen om de klant een goed gevoel te geven. Contact is prima.
Zeer nette occasion kunnen aanschaffen na proefrit gemaakt te hebben, inruilen van eigen auto was geen enkel probleem. Alles is dezelfde dag nog geregeld, alles is aan de deur afgehandeld i.v.m. coronamaatregelen, perfecte service en aanpassing vanuit dit bedrijf.
Eerlijk, professioneel en vriendelijk
Zijn behulpzaam, deskundig en eerlijk !!!
Mijn auto startte niet. Accu bleek stuk. Na opstarten bij mij thuis. In de garage direct geholpen.
Topservice. Ben er aln40 jaar klant, elk " geschilletje" altijd naar volle tevredenheid opgelost. 10 met een griffel.
klantgericht, deskundig en meedenkend
Ik heb onlangs een nieuwe tweedehands bij de De Bilt gekocht. Hoewel ik op afstand woon, verliepen de telefoongesprekken en de e-mails prompt en netjes. Uiteindelijk een proefrit gemaakt, ook prima. De puntjes die ik had opgemerkt zijn verholpen en zelfs meer dan dat. En over de prijs waren we het ook snel eens. Kortom keurig. Vanwege de grote afstand zal ik mijn auto daar niet in onderhoud geven. Maar zou ik dichterbij wonen had ik geen enkele reserve gehad.
Aangeschafte gebruikte auto keurig afgeleverd door de garage. Alle gemaakte afspraken nagekomen ! Kortom, een prima ervaring !
Plezierige, effectieve service, ook als er iets niet gaat zoals verwacht. Al meer dan dertig jaar tevreden klant.
Hele fijne garage. Altijd goed geholpen, voor een nette prijs!
Vriendelijk en effectief, motorstoring uitgelezen, kon gelijk en zonder afspraak in dit geval, en kreeg direct een duidelijk en eerlijk advies over de foutcode en de evt vervolgstappen mocht de melding terug komen. Zeer dankbaar en tevreden.
Er wordt vakkundig en goed en eerlijk advies geleverd en goed werk geleverd.
Net personeel die je vriendelijk te woord staat. Tussentijds overleg over de reparatie en de kosten. Die vielen bij afrekening mee tov de eerdere prijsindicatie. Wat erg prettig was. De auto werd gewassen en gezogen afgeleverd. Kortom zeer tevreden
flexibiliteit v.w.b. de extra uit te voeren werkzaamheden (naast APK ook beurt en bandenwissel) op prijs gesteld.
Prima service en fijn contact met de garage bij aankoop van onze nieuwe tweedehands auto
Goede service en er wordt ruim meegedacht over problemen en oplossingen
100% service
Je wordt correct en eerlijk geholpen.
Super service
Prettig dat ik altijd precies weet waar ik aan toe ben. Kortom, dat het team van Vakgarage De Bilt snel, vakkundig en vriendelijk zorgt voor een auto die weer rolt.
C de Haasweg 66
3721 TK Bilthoven