Zeer klantgericht èn voordelig
Heel goed. Erg deskundig personeel wat met de klant meedenkt. Top service !
Zeer klantvriendelijk! Uitstekende service en kwaliteit!
Vanwege geknoei bij andere garages in de regio inmiddels tevreden klant bij doe maar gewoon Vakgarage De Bilt. Schoorvoetend op advies van derden met één auto begonnen, nu enthousiast drie auto’s bij de familie ondergebracht.
Erg netjes geholpen bij een (voor mij) lastige reparatie aan mijn Mini. Probleem werd direct herkend en is snel en tegen een heel redelijke prijs opgelost. Aanrader.
Vakgarage DeBilt is mijn enige en vertrouwde garage. Vriendelijk personeel, met een persoonlijke bejegening. Snelle service en goede kwaliteit staan voorop. Adequate afhandeling. Zeer redelijk geprijsd !
Zoals u ziet, ben ik tevreden over Vakgarage De Bilt. Wordt correct geholpen, ook voor de bandenspanning. Erg fijn.
Ik kwam voor een storing in het elektronica. Deskundig uitleg en uitgelaserd .was service kosteloos , klant gericht. Super 👍.
Al meer dan 20 jaar klant bij Garage De Bilt. Ik kom uit Amersfoort, maar blijft trouw aan deze garage vanwege de enorme service.
Beste garage van Larenstein Ik kom er zowel privé als zakelijk. Fijne garage waar ze wat voor je willen doen ook als ze het druk hebben proberen ze wat te regelen. Daarnaast is de prijs zeer scherp. Achteraf baal ik dat ik jaren lang bij de merk dealers ben geweest
Zeer positief, klantvriendelijk en klantgericht
Super vriendelijke en kundige mensen
Werken alleen maar bijzonder aardige en vriendelijke mensen en je kunt er t.a.t. terecht voor een snelle, adequate en prettige service.
Vriendelijke mensen, snelle service.
Inmiddels al ruim vijf jaar vaste klant en ik ben nog steeds erg tevreden. Heel fijn dat ik de mensen van de receptie en de werkplaats goed kan vertrouwen.
Ik ben al heel veel jaren bij deze garage, omdat ze nog \'ouderwetse\' service verlenen. Zijn zeer klantgericht en denken mee over uit te voeren reparaties etc. dringen nooit een reparatie op.
C de Haasweg 66
3721 TK Bilthoven