altijd staan ze klaar om ons te helpen
Al jaren tevreden klant. Kan deze garage iedereen aanraden
Ik zou gebeld worden als auto klaar was, krijg de nota wel per mail maar wacht nog steeds op bericht dat auto klaar is.
Prettig contact. Snelle service.
Je wordt netjes en eerlijk behandeld naar mijn idee een goede garage
Netjes en correct
Vriendelijke en zeer professionele behandeling
Vriendelijk en behulpzaam
Een aantal weken terug nieuwe achterlichten gekregen, en er kwam vocht in. Een afspraak gepland en de auto opgehaald. Probleem is verholpen en bij het afrekenen zei meneer Bakker dat het onder de garantie viel. Al met al een top service, we komen zeker terug. AANARDER!!!
Eerlijk en betrouwbaar
Ben zeer tevreden heb nog geen min punten
top
Goed geholpen. Probleem weer opgelost.
Altijd vriendelijke ontvangst en goede service.
Goede service. En zeker klantvriendelijk. Hebben altijd tijd voor je . Echte vakmonteurs . Niets is hun te veel .
hardwerkende, gewone, vriendelijke mensen
Mag in de werkplaats komen. Hoor bij veel garages is dat niet toegestaan
Auto rijdt weer super na de APK en een kleine beurt. Vriendelijk personeel.
Altijd dik in orde. Vriendelijk personeel
De heren staan altijd klaar wanneer het nodig is en komen met praktische oplossingen indien nodig.
Vakkundig personeel. Wordt correct geholpen .persoonlijk vriendelijk.
Auto in keuring gehad super goed geholpen snel klaar goede services vriendelijk personeel aanrader en niet duur
Kloosterstraat 11
7693 TA Sibculo