Zoals al 20 jaar ook nu weer prima service. Afspraak gemaakt, apk-beurt +leenauto. Leenauto staat klaar bij aankomst (kopje koffie wordt aangeboden) en ondanks een overvolle parkeerplaats wordt er gewoon netjes tijd voor je gemaakt. (Heb sinds 2 jaar nu ook mn 2de auto daar in onderhoud, alleen door de service) Groeten, patrick
Prima service!
ZEER VRIENDELIJK EN VAKKUNDIG PERSONEEL.
Weten hoe een auto in elkaar zit♡
Goede ervaring
Xxxxxxxx
Geen gezeur ,gewoon doen wat ze zeggen
Zeer goede ervaring met deze garage. Levert net werk en komt afspraken na. Zeker een aanrader
fijne garage vriendelijk personeel goede services altijd leenauto tot je beschikking top garage
ik van alles regelen
De mensen zijn die er werken zijn zeer vakkundig en altijd zijn ze behulpzaam . Als er iets met de auto is . Ook al is het maar een kleinigheidje. De mensen die er werken zijn zeer aardig . Kortom echt een aanrader om daar je auto te laten maken.
Altijd uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.
ook-prima
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze garage.
Snelle handelingen
Goed, geen poespas, gewoon top
Persoonlijk en kwaliteit
altijd vriendelijk en behulpzaam en goede service qua auto
zie hierboven
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, denken goed mee. Eergisteren brief van de RDW gekregen. APK verlopen van onze auto die we nog geen jaar hebben. De volgende ochtend uitgelegd en ik kon diezelfde dag nog terecht. En altijd voor een eerlijke prijs. Topgarage!
Korte lijntjes, snel een afspraak kunnen maken.
Kloosterstraat 11
7693 TA Sibculo