Voorruit vervangen, snel en vakkundig, komt afspraken altijd goed na, geen verrassingen.
zie boven
Weer terug bij garage Bakker, mede ook door de kennis van het merk Skoda
Prima ervaring, vaktechnisch heel goed !
Vakgarage Bakker is een uitstekende autobedrijf ze zijn zeer klantvriendelijk. En super goed met het maken van een auto . Je hoeft ze maar te bellen . En ze weten precies wat er moet gebeuren. Kortom super garage
Geweldige Service, goede kwaliteit, vriendelijk en gastvrij.
Vriendelijke en goede service
Al 20 jaar klant, altijd perfect geholpen.
Wij zijn al jaren klant bij Garage Bakker Men levert goede service en kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over vakgarage bakker
Altijd goede service en duidelijk overleg over de kosten. Geen mannen in kostuums en de monteurs zijn gewoon benaderbaar.
Altijd een goede service en klantvriendelijk. En coulant.
Netjes en correct
Super goede service en altijd klantvriendelijk. En goed in het maken van de auto .
Had nog 2 kleine aanvullingen die ook uitgevoerd zijn.
Vriendelijk en duidelijke afspraken prima verlopen
ben te vreden met de garage bakker je wordt goed geholpen daar is ook aan een ander aanbevolen
Op visite bij fam. In westerhaar, m.n dynamo van m.n Ford Focus onderweg stuk gegaan, Ford dealer had geen tijd, schoonzoon belde met Bakker vakgarage in sibculo en binnen paar uurtjes auto weer piekfijn de auto in orde. Dat noem ik nu nog eens service, en dat in drukkere tijden. Top garage. Toon en Ria uit Babberich.
Super mensen nemen de tijd voor goeie uit leg heb nieuwe brommobiel gekocht de eerste goeie hebben hem prima afgelevert super fijne brommobiel vriendelijke groet niek kleinekoerkamp uit raalte
Daar nemen zo nog eens de tijd voor nieuwe auto geen haast goede uitleg
je word netjes en goed behandeld
Altijd een eerlijke verhaal nooit geen nonsens of vraagtekens
Kloosterstraat 11
7693 TA Sibculo