Geen wachttijden voor het repareren van je auto. reparatie/keuring wordt vlot en vakkundig uitgevoerd.
We gaan al enkele jaren naar Vak garage Bakker Sibculo. En altijd worden we zeer goed geïnformeerd en overleggen ze met ons wat er staat te gebeuren we staan nooit voor overziene verrassingen. Vriendelijk personeel en altijd de tijd nemen om alles uit te leggen.
Prima ervaring
snelle en betrouwbare service
45 Jaar bij garage bakker .dit zegd toch genoeg
Vriendelijk en deskundig.
Goed geholpen en alles netjes afgewerkt
zoals aangegeven
Komt afspraken altijd keurig na, geeft goede inschatting van werkzaamheden, werkplaats netjes, personeel vriendelijk, ook een leuke hond trouwens.
Goede service, aardige mensen, altijd goed voor elkaar!
Altijd alles goed geregeld. alles is met hun goed te overleggen. Heb daar in al die jaren verschillende prima auto,s gekocht met altijd heel goede service.
Prima door werkplaats personeel geholpen!
Eerlijk, betrouwbaar, goede service al jaren vaste klant hopen dat nog jaren te blijven
goed geholpen ,vriedelijke mensen
je wordt goed geholpen en ook nog een leen auto dat vind we mooi hoop dat het zo door mag gaan we zijn dik tevreden gr fam bjstoeten
Prettig no nonsens bedrijf die dien wat gedaan moet worden.
Vriendelijk werknemers Goede service
Zzz
Kan niet beter top
meedenken aan de oplossing van een probleem
uitstekende service
ALTIJD GOED ,,VRIENDELIJKE ,
Betrouwbaar, eerlijk
Een afspraak is meestal snel gemaakt. Ze kennen de klant en leveren degelijk werk. Al meer dan 15 jaar kom ik hier en ik ben nooit ontevreden geweest over een reparatie of aankoop. De locatie is top, wanneer zij aan m'n auto werken ga ik met de hond het natuurgebied Engbertsdijkvenen in, wat ernaast ligt. Degelijk autobedrijf zonder fratsen. De kers op de taart, alle aandacht voor de klant bij binnenkomst, is nog een leuke uitdaging.
Kloosterstraat 11
7693 TA Sibculo