Heel klantvriendelijk en goede service.
Kan niet beter
Heel vriendelijk en duidelijk altijd goed service
Altijd goed, betrouwbaar en vriendelijk
In een woord GOED .
Zie boven!
Vakmensen, die ook snappen wat klantvriendelijkheid en service is.
ik word altijd prettig geholpen
Goede service en vakmanschap in relatie tot schadeherstel aan mijn dak
Zoals altijd zeer klantvriendelijk en meedenkend. Daarnaast vriendelijk en betrokken! En een super snelle service!
Stroom van de trekhaak werkte niet. Er was iets met zekeringen en onder het dashbord zat ook nog een zekering extra ingebouwd. Ze zoeken net zolang totdat het euvel gevonden en opgelost is.
Ik heb al jaren een prima ervaring met deze garage , zowel qua deskundigheid als in de omgang met mij als klant.
Goede vakkundige autoservice.
Perfecte behandeling
Alles is netjes verlopen
Technisch worden de noodzakelijke werkzaamheden adequaat uitgevoerd. Over de vraag wat precies noodzakelijk is, wordt actief meegedacht; over mogelijke alternatieven wordt deskundig geadviseerd. Transparant over te verwachten kosten. Ook goede leenauto-service.
Hele goede service , uitstekend personeel . Voor mij een goede reden om daar te blijven .
Wij hebben alle vertrouwen in medewerkers. Altijd vriendelijk. Worden uitstekend te woord gestaan.
Vlot geholpen
Blij met jullie.
Bij aflevering alles nagelopen wat er was afgesproken ,inclusief prijsopgave vooraf.Kortom prima
Goede service. Houden je op de hoogte over de werkzaamheden van de auto.
Wij hebben uiteindelijk niets gekocht, omdat we nog verder willen rondkijken. Maar we waren onder de indruk van de prettige benadering, de ruimte en rust om ons te oriënteren, de uitgebreide proefrit, het samen de zaken op een rijtje zetten, de duidelijke en eerlijke voorlichting, geen druk, gewoon zeer professioneel en open. Een garage waar je goed geholpen wordt ook als je nog niet kunt beslissen! We houden het aanbod op de site in de gaten!
Kempenlandstraat 39
5262 GK Vught