Geen bijzonderheden
Prima service, vakmanschap! Dallinga Bedankt!!!
De mensen die ik daar tref zijn vriendelijk
Goed ook in inlevingsvermogen van de klant.
goede kennis van zaken
N. V.
Fijne garage en zeer vriendelijke mensen. Meer mogelijkheden ivm vervoermiddel. Camper onderhoud, vervangend vervoer.
Dit was mijn eerste ervaring met Dallinga. Het enige minpuntje was de wachttijd voor de afspraak. Verder is het werk prima gedaan en de kosten waren waren goed. Geen onnodige werkzaamheden verricht.
Bij de APK kwamen wat afkeurpunten naar voren en die zijn de zelfde dag keurig verholpen.
Plezierig
Altijd keurig en vriendelijk geholpen
Goed omgegaan met een onvoorziene situatie.
Zoals altijd, zeer tevreden! Vakkundig Vriendelijk en vlot! Bedankt voor de Dallinga-service!
alles volgens afspraak snel en deskundig afgehandeld
Snel, vakkundig, denken mee!
na mijn auto gebracht te hebben voor een beurt en reparatie. bleek er toch meer tijd nodig te zijn voor de reparatie. dit perfect opgelost door toch een huurauto op het laatste moment te kunnen krijgen.
All 11 jaar klant 3 autos daar weg gehaald 2 x lease laatste wegens pensionering zelf gekocht. Altijd netjes en goed behandelt
Snelle en goede service
Auto voor een beurt en APK naar Dallinga gebracht, en de auto zonder onaangename verrassingen terug gekregen!
Opdracht gegeven voor reparatie. Reparatie correct uitgevoerd. Werd telefonisch op de hoogte gehouden omtrent reparatie. Geschatte prijs komt aardig overeen. Vriendelijke te woord gestaan. Top.
Receptiemedewerker is beleefd en denkt mee. Werkplaats kijkt eerst of ze kunnen repareren ipv nieuw bestellen. Telefonisch overleg als er meer reparatie nodig is dan verwacht. Betaling in termijnen is bespreekbaar bij grote bedragen. Misschien wel handig als er iets meer parkeerruimte zou zijn bij aflevering van de auto voor reparatie.
Perfect geholpen om een geschikte nieuwe auto te vinden.