Zijn altijd heel goed echter deze keer was het onderhouds historie niet verwerkt in het digitaal systeem waardoor ik nog steeds onderhouds meldingen krijg. Tecnicus kreeg dit niet klaar waardoor ik terug moet komen voor iemand anders die dit wel kan
Zeer fijne garage!
Uitstekende service.
Prima service, vakkundig personeel
Remi did a fantastic job, an excellent service - always helpful and honest. I had throughout the process a full trust in Remi and always got his advice.
goede ervaringen
te lang wachten, niet worden geholpen op de afgesproken tijd en waar is het uitlijnrapport?
Aardige en vakbekwame lui..
sinds lang klant bij Dallinga persoonlijke contact en service heeft hiervoor gezorgd
Eerlijk bedrijf, nette service tegen prima prijzen
Personeel, met name de monteurs, mogen wel iets vriendelijker/enthousiaster zijn naar de clientèle toe. Om de clientèle draait uiteindelijk de gehele garage op.
Al vele jaren goed.
altijd goed
het uurloon van de garages bij reparatie is veel te hoog. voor de rest is alles goed geregeld en wederzijdscontact ook.
Grandioos. Duidelijk, snel, netjes. Waar voor je geld!