Vriendelijk personeel en je word goed geholpen en je krijgt duidelijke informatie.
Wij waren vanuit Veldhoven naar Delfzijl gereden om een mooie Fiat 500 te bekijken. Deze rit heeft zich geloond. Prettige ervaring over deze Garage blijft nadrukkelijk aanwezig.
Goed, geen bijzonderheden
Prettige samenwerking goede service
Klant vriendelijkste garage die ik tot nu toe heb meegemaakt perfecte service vriendelijke mensen En keurig houden aan afspraken
Betrouwbaar in advies en services
Snel reagerend, vakkundig en vriendelijk.
Klantvriendelijk Goede service. Geen wachttijden. Net werk.
De ervaring beschouw ik als zeer prettig
Het is altijd oké bij Vakgarage dallinga
misschien ééntonig maar wederom zeer prettig.
Mijn ervaringen met Dallinga zijn zéér goed. Deskundig personeel en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. En je komt niet voor verassingen te staan.
Dik tevreden
Panda apk afgekeurd, draagarmrubbers versleten. Nieuwe draagarmen gemonteerd bij dallinga (voor nette prijs).............dat was dus de oorzaak van trilling in panda waar wij al 2 jaar last van hadden (en die rdw keurmeesters in 2016 niet gezien hadden)
Al meerdere jaren klant en nog steeds 100% tevreden . Ga zo door .