Duidelijke en heldere diagnose, vriendelijk personeel, en herstel voor een goed tarief!!
Een leuke vriendelijke goed personeel en altijd goeie service zeer tevreden
klantvriendelijk, uitstekend service, vanaf 1982 ben ik al klant van garage Dallinga nooit problemen gehad ,
zeer behulpzaam
Super klantvriendelijk. Zoeken altijd naar de juiste prijs kwaliteit verhouding. Staan altijd voor je klaar.
Klantvriendelijk / correcte uitvoering wensen klant / geen verassingen / werkplaats cq garage toegankelijk voor de klant / betrokkenheid.
Sinds enkele jaren het onderhoudsbedrijf voor mijn Citroen.
goed, snel, vakkundig, prima prijs
ik ben totaal ontevreden want het probleem met mij auto heeft zich nu naar 150km rijden weer opnieuw aangediend dus heb 238 euro betaald voor niks... ik kom zeker geen 2e keer weer als problemen zo verholpen worden. ga dit weekend het zelf wel proberen te verhelpen want kan me niet veroorloven nog een week thuis te moeten blijven om mijn auto.
Beste Martin, Allereerst willen wij u bedanken voor het invullen van de review. Wij betreuren het dat u geen contact met ons heeft opgenomen toen het probleem zich opnieuw heeft aangediend. Op het moment dat u uw auto bij ons heeft opgehaald, liep de motor netjes rond en er waren geen fouten in de motorregeling. Dat het probleem zich na 150 km opnieuw heeft voorgedaan, vinden wij dan ook uiterst vervelend. Graag willen wij dit voor u oplossen. Wij geven op al onze reparaties 3 maanden garantie, conform BOVAG voorschrift (artikel 16). Wij hebben u uitgenodigd om een afspraak te maken, zodat wij het probleem met uw auto kunnen verhelpen.
uitstekend
de service is top , altijd vriendelijk en mee denkend
Net mijn eerste apk gehad, eerlijk advies gekregen. Helaas afgekeurd.