Altijd goed geholpen, bijzonder positief over de vaste monteur die de auto onderhanden neemt
Kom al jaren voor onderhoud en APK bij Autoberijf Dallinga. Wilde nu een afspraak maken voor een APK keuring voor mijn huidige auto , maar dat was niet nodig . Ik was direct aan de beurt . SUPER !!!
Prima service!
positief
service/vriendelijkheid/uitleg goed /kortom zeer tevreden
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, er was een duidelijke nota met zeer zeker een concurerende prijs.
Goede service en klantvriendelijk.
Zeer goede ervaring, denken erg goed mee in mobiliteitsvraagstukken.
Wij komen al 21 jaar bij jullie en hebben in die tijd 7 voertuigen afgenomen. Al het onderhoud is altijd prima gedaan, dus wij zijn blij met jullie.
zéér goed. deskundig personeel. hele goede service. ben al meer dan 25 jaar klant, en zeker niet van plan om weg te gaan. advies voor Dallinga. ga zo door
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Vlotte en vriendelijke service.
We hebben goede ervaringen vwb bereikbaarhied, service e.d.