Prima service, prettig contact en alles volgens afspraak uitgevoerd.
makkelijk afspraken te maken. Vriendelijke mensen aan de telefoon, aan de receptie Ilse ook vriendelijk. Koffie bij het wachten terwijl de auto z'n beurt kreeg. Vertrouwd gevoel dat er inderdaad alleen dat gedaan wordt wat afgesproken en nodig is.
Nadat ik een zoek opdracht had gegeven voor een specifieke auto kreeg ik heel snel een aantal zeer goede mogelijkheden aangeboden. Vervolgens is alles omtrent de auto van mijn keuze zeer goed geregeld.
goeie en snelle hulp
Slechte communicatie, auto niet klaar op afgesproken tijd. De auto zou eind van de dag gereed zijn ?? (Maandag ) Ze waren nog met auto bezig toen ik hem wilde halen de volgende dag 11.30. ?? ( Dinsdag ) Was handig dat ik dan even een melding had gekregen dat de reparatie tegen zat. Kreeg een melding via de balie . .. Ruitenwisser was provisorisch gemaakt .... geen extra kosten in rekening gebracht. Ik weet zeker dat mijn ruitenwissers ( passagiers kant ) goed werkten toen ik de auto bracht en niet afgebroken was. De bladen / rubbers moesten vervangen.. Wou dit toch nog even melden. En hoop dat het straks niet afbreekt als ik ze moet gebruiken. Toch een pluim voor de monteurs.
1e keer mijn auto hier in onderhoud, heb een goed gevoel over deze garage
NOG EEN OPMERKING: ER IS BIJ HET OPHALEN VAN DE AUTO TOEN HIJ KLAAR WAS, METEEN DE FACTUUR VOLDAAN VIA DE PIN. TOCH KREGEN WE METEEN DAARNA EEN MAIL MET DE FACTUUR OM DIE BINNEN VEERTIEN DAGEN TE VOLDOEN. DIE FACTUUR STOND NOG OPEN WERD ERBIJ VERMELD. ZAL EEN FOUTJE GEWEEST ZIJN.
Met de aanvraag van APK en enkele controles cq reparaties werd ik tot volle tevredenheid te woord gestaan en de afspraakdatum/tijdstip werd vastgelegd. Vanwege de benodigde tijd kon ik gebruik maken van een door Dallinga klaargezette E-Bike. Dus gewoon naar huis op fiets afstand. En wachtend op het belletje dat ik de auto weer op kon halen. Alles naar wens uitgevoerd. De medewerkers zijn zowel aan balie alswel werkplaats bij mij overgekomen als Top. Indien nodig dan weet ik wel dat Garage Dallinga voor mij klaarstaat en dus de voorkeur geniet.
Vriendelijk mensen. De auto op alle punten gecheckt en extra Service zoals wassen. Kortom top
mijn kwam auto hier voor een reparatie aan het distributie gedeelte, maar helaas is er door een fout met startbooster. De ECU, accu en relais gesneuveld. Dit is kosteloos gemaakt, helemaal super natuurlijk. En kreeg gratis vervangend vervoer. Alles is netjes opgelost tegen geringe kosten. Echte service bedankt.
Kom hier al jaren voor het onderhoud aan de auto, vorig jaar het advies gekregen om de auto weg te doen, ivm aankomende roestproblemen onder de auto. En ook het advies om dit een aantal maanden vóór het aflopen van de apk te doen. Advies opgevolgd en inderdaad de auto is niet door de keuring gekomen bij de latere eigenaren. Dus goed advies gekregen. (En goed geluisterd) Auto wordt altijd keurig weer afgeleverd met een wasstraatbehandeling (alleen bij de grote beurt) Altijd telefonisch contact wanneer er onderdelen aan vervanging toe zijn. Kortom, dik tevreden
Ben telefonisch op de hoogte gehouden. Geen onverwachte kosten en keurig thuisgebracht en weer opgehaald omdat de leenfiets al vergeven was.
Zoals ik al jaren gewend ben: correcte communicatie, correcte behandeling, correcte factuur. Ik ben heel content met deze garage. Mijn complimenten.
Bij het afhalen van de nieuwe auto keurig ontvangen en goed uitleg gekregen.
Terugkoppeling wat er met je auto is gebeurd. Prijsopgave excl BTW. Dit moet je niet doen bij prive personen
Ik heb een mooie auto aangeboden gekregen die bij mij past. Alles is top geregeld. Kortom, een tevreden klant.
Mijn eerste keer onderhoud bij deze garage, heb duidelijke uitleg gekregen over benodigd onderhoud in de toekomst, dus kom zeker terug bij deze garage.
Sander heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe wagen. Het contact rondom de proefrit en inruil was snel en duidelijk, het uiteindelijke voorstel schappelijk. Bij proefrit van de nieuwe wagen bleek er nog een puntje ter verbetering aan de auto, dit is opgelost voor de uiteindelijke inruil en koop van de auto en was volledig naar wens. Toppers (m/v) bij Dallinga, aanrader!
Vriendelijk. Eerlijk en altijd service gericht. Goed contact en wordt netjes gemeld als er wat is. Geen onverwachte hoge rekening.
snel en prettig geholpen
Keurig geholpen en goede service