Geweldig geen andere woorden voor
Vriendelijk word je geholpen
Altijd vriendelijke ontvangst, en duidelijke uitleg wat er aan mijn Mustang mankeert , top garage.
De reparatie is uitgevoerd en alles werkt prima.
Snel, vlot en kundig
Vakgarage Ton Blokker is vakkundig en staat altijd voor je klaar. Voor kleiner onderhoudsvragen staan ze voor je klaar, maar ook voor zaken die meer inspanning vragen nemen ze vakkundig onder de loep.
Vriendelijke mensen, snelle afspraak en goed geholpen . Denk dat ik nieuwe klant word
Ging om apk, was gewoon goed.
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto, ben ik beland bij Vakgarage Ton Blokker. Ze hebben mij goed geholpen in mijn zoektocht naar een mooie, nieuwe auto.
ik ben zeer tevreden
Goed geholpen
Staan altijd voor je klaar en denken met je mee wat de beste oplossing is top
Service, duidelijke info en goed voor elkaar gemaakt.
Goed geholpen.
Door de platte organisatie van vakgarage Ton Blokker kennen e je als klant. Je hebt direct contact met van eigenaar tot monteurs. Je kunt vervangend vervoer krijgen. ze kunnen je snel helpen.
Als trouwe klant word ik altijd uitstekend geholpen.
Snelle reparatie
Net verhuisd naar Breezand, vriendelijk te woord gestaan en de auto loopt na de afspraak weer als een zonnetje .
goed geholpen
Fijn bedrijf
Kan altijd snel terecht en alles met een lach, ondanks de drukte.
Het bedrijf geef je het gevoel van vertrouwen tov het afleveren van het gedane werk, tevens wordt je geholpen door zeer vriendelijk personeel.
Al jarenlang een zeer tevreden klant
Top!!
Ceresplein 8