Ik kom al jaren bij deze garage. een goede band en altijd vakkundig geholpen
Nooit geen problemen
Werkt goed en houdt zich aan afspraken, zie onderstaande beoordelingen.
Kom al jaren bij Ton Blokker. In principe alleen voor apk, maar ook bij tussentijdse problemen wordt ik altijd goed en snel geholpen.
we hebben een zeer goede ervaring met de service van garage blokker.
Door de goede reviews hebben we een afspraak gemaakt voor de keuring we werden netjes gebeld voor de gebreken is vakkundig gemaakt super blij, en zal in de toekomst zeker weer terug gaan.
Ik denk al 20 jaar klant bij Ton Blokker. Nog nooit klachten gehad. Helpt je altijd ook buiten werktijden. Prijs kwaliteit is super.
Snel,proffesioneel en eerlijk prijzen, echte aanrader.
Niet alleen bij een keuring of onderhoud staan ze altijd klaar maar ook bij onverwachte problemen kun direct terecht.
Prettige garage waar wij altijd goed geholpen worden tegen normale tarieven.
Het onderhoud wordt zeer goed uitgevoerd. De afhandeling is goed.
Super snel gewerkt en heel vriendelijk geholpen
Ik laat alleen mijn auto bij Ton Blokker repareren en nergens anders, top garage!
Fijne mensen die verstand hebben van auto's en altijd voor je klaar staan of een oplossing bedenken. Top garage!
Wat een fijne mensen, service en vakmanschap! Ben heel blij deze garage in de buurt te hebben.
Op 2-2-2021 auto aangeboden voor APK, VAKGARAGE PECHHULP en een grote beurt. Bij nader inzien was de grote beurt niet nodig. Geweldig om dit mee te maken.
Ik kom hier al jaren voor onderhoud ed. Staan meteen voor je klaar, bij problemen. En voor mij op loopafstand
prima geholpen na sluitingstijd en een uitstekende service na een pechgevalletje
Hele nare ervaring, komt op geen enkele manier zijn afspraken na. Je spreekt telefonisch een prijs af voor een occasion, en als puntje bij paaltje komt dan moet hij in ene 450 euro meer kosten. Dit na dat je al een keer langs bent geweest en 2x telefonisch contact hebt gehad, het lijkt haast wel oplichting! Kortom 400 km voor niks gereden, en zelfs als de koop wel had doorgegaan, dan was hij tegen alle afspraken in nog niet klaar geweest. Dus in mijn ogen een heel triest en onbetrouwbaar bedrijf!!!!!
deze meneer geeft een zeer foutieve weergeving aan. Na tel.afspraak om auto te bezichtigen en afgesproken prijs, een geslaagde proefrit , nog minder te willen betalen met als reactie: denk erom ik zet dit als review op internet... Wat een ondernemer allemaal moet slikken...
prima service, ook na sluitingstijd staan ze voor je klaar
Ik heb nu enkele tweedehands auto\'s gekocht in de afgelopen 10 jaren, ik ben zeer tevreden over deze auto\'s en de service die Ton Blokker verleent heeft.
Goede klantvriendelijkheid, goede service en ook snelle service! Een bedrijf om bij terug te komen!
Bedrijf van de vader van maat van me
Top bedrijf, heerlijk advies en geen verkoop praatjes. Koop hier gerust een auto. Nisar
Ceresplein 8
1764HD Breezand