Prima garage met prettige mensen En service gericht
Er werd speciaal een gaatje voor mij vrij gemaakt zodat de auto APK gekeurd kon worden. Daarnaast is de auto ook meteen binnen een aantal uur klaar gemaakt. Aangezien ik in de buurt bij vrienden kon wachten, werd ik vanwege mijn lichamelijke beperking ook nog eens gebracht en opgehaald. Hele fijne ervaring door lief personeel. Een vakgarage met vakmensen!
Omdat de garage die groot onderhoud had gedaan aan mijn auto niet op korte termijn mijn distributieriem kon vervangen en ik er ook niet meer mee op vakantie mag gaan, heb ik vakgarage Letmaath gebeld die direct bereid waren om mij te helpen en ruimte vrij te maken. Ik ben zeer vriendelijk en flexibel geholpen!
Controleren de staat van de auto goed en brengen je eerst op de hoogte van de stand van zaken. Wordt goed overlegt wat de mogelijkheden zijn en denken met je mee. . Werken netjes en nauwkeurig.
Positieve ervaring. Er moest wel veel aan gebeuren. Ik neem aan dat het nodig was. De banden moesten worden vervangen Dat kon ik wel zien. Verder heb ik geen verstand van auto’s.
Auto voor een servicebeurt gebracht. Keurige leenauto mee. De auto ws weer netjes op de afgesproken tijd klaar. Prima service en een keurige factuur met een redelijk bedrag.
Prettig, snel, goed uitgevoerd, netjes
Ik kom hier al jaren en wordt altijd vriendelijk en uitstekend geholpen. Bij reparaties wordt de tijd genomen om uit te leggen wat is moet gebeuren en waarom. Na de reparatie kun je zelf zien wat is is vervangen.
vlotte en vakkundige reparatie/controle; vriendelijke mensen
Altijd goede service en accuraat. En bereidheid op korte termijn te zoeken naar oplossingen.
Altijd goede service. Ik heb veel vertrouwen dat het onderhoud wat besproken is ook goed uitgevoerd wordt. Gewoon een fijne garage met een prettige sfeer.
Aircoreparatie is prima geslaagd. Duidelijke communicatie en aardige mensen. Boden zelf vervangend vervoer aan en gaven direct inschatting van prijzen die ook na zijn gekomen.
Zeer tevreden over het resultaat.
APK keuring met een goed advies
Zijn goed geholpen bij aanschaf nette 2e hands auto.
Bij kleine storingen word er gelijk naar Gekeken als je zo langs komt rijden. Als het niet iets groots betreft lossen ze het gelijk op.
Goede service ,vriendelijk te woord gestaan.
Prima opgelost.
Ze staan altijd voor je klaar, geweldige service. Kundig en vriendelijk. Zeer aan te bevelen..
Mijn zoon heeft de auto gebracht en gehaald. Ook hij is tevreden
Vriendelijkheid, service en vakmanschap.
Jeroen is altijd reëel over de status van de onderdelen en adviseert niet om een onderdeel te vervangen als het niet nodig is. Heel tevreden over de service.
Na een lekke band op vrijdagavond kon ik dank zij Letmaath in het weekend toch rijden.
Prima garage met professioneel personeel die weten waar ze mee bezig zijn.