Vriendelijke en betrouwbaar met deskundige mensen
Helaas aan het eind van de vakantie in Zeeland stil komen te staan met de auto welke niet meer wou starten, helaas een kapotte accu. Zeer vriendelijk en snel op weg geholpen! Niets anders dan lof. Met goed gevolg de rit naar het oosten van het land kunnen volbrengen.
Is een no nonsense garage Alles komt vanzelf goed.
Het betrof maar een kleine handeling, maar de vriendelijkheid en het gevoel van welkom zijn/vertrouwdheid doet de binding met "mijn" garage (zoals altijd) goed.
Aflevering auto was naar wens en is als positief ervaren.
wat het bijzonder maakt: uit eigen beweging ziet de werkplaats en zijn mannen, dat wij een nieuwe accu voor 'de huishouding' in ons kampeerbusje besteld hebben, maar dan gaan ze die ook achterin plaatsen. Zo was het ook een vorige keer, dat zij een nieuw waterpompje voor ons kochten en plaatsten. allemaal extra zaken voor een garagewerkplaats.
Tot nu toe weinig over te zeggen, er zijn nog bijna geen km mee gereden, dus we wachten het even af.
Staan gelijk voor u klaar en je krijgt de perfecte service.
niets aan toe te voegen
snel geholpen.
De airco werkt uitstekend.
Bij deze garage is alles goed. Snel geholpen, online afspraak maken, eerlijk aangeven wat er wel of niet moet gebeuren, een prijs die fair is, snel gemaakt. Ik kijk niet om naar een andere garage bij volle tevredenheid. Ik raad deze garage aan!
In één woord uitstekend
Ruitenwissers besteld, werden snel geleverd en geplaatst.
kapotte schokbreker is snel besteld en gemonteerd.
Bij vak garage van de ree is het altijd druk, dat komt om dat ze goed werk doen. Het is niet zo druk dat ze geen tijd voor je hebben. Gewoon gezond en goede service!
Nogmaals dan , prima en deskundig bedrijf
vriendelijk, vakkundig, service gericht
Snelle afspraak, op tijd klaar, vlotte afhandeling
Auto werd onderhouden en hersteld zoals gevraagd. Tweede afspraak moeten maken voor nieuwe banden en filter. Binnen de week terug kunnen gaan. Vlotjes! Gemakkelijk dat afspraken ook online gemaakt kunnen worden.
Snel en vakkundig
goed werk, goede service