Super goede service, ze doen er alles aan om een tweede hands auto in perfecte staat af te leveren.
Correct en vakkundig geholpen
Duidelijke afspraken en prima service.
Uitstekende service.
Altijd een vriendelijke ontvangst en prima service
Door de jaren heen goede ervaring en vertrouwen opgebouwd bij dit garagebedrijf
super goed, netjes als klant behandeld, alles in overleg zowel de Vakgarage en als klant.
De schokdempers en hoezen laten vervangen. Keurig de prijs vooraf doorgenomen en netjes nagekomen wat is toegezegd. Contacten over en weer werden gemakkelijk gelegd en verliepen uitstekend. En dat alles lekker dicht in de buurt.
Prima, duidelijk, vriendelijk en goede service.
Meer dan 40 jaar kom ik jaarlijks uitsluitend bij Kleijssen. Ik ben een trouwe klant omdat ik altijd vriendelijk persoonlijk en eerlijk ben behandeld. Prima service en deskundigheid. Een garage waarvan je altijd op aan kunt.
Zeer vriendelijk bedrijf.
Goede ervaring, nette uitleg, keurig behandeld als klant
Snel netjes en goed geholpen. Prima service
Goed en betrouwbaar bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken!
Goede en snelle service! Denken graag mee naar de beste oplossing! Top!
Voor de eerste keer APK en onderhoud voor onze auto bij Kletsen laten uitvoeren. Dit is prima bevallen!
Violierstraat 170
7601GX Almelo