Goed.
Er wordt snel gereageerd op een telefoontje van een storingsmelding van mijn auto.
We zijn zwer tevreden hoe dit alles is opgelost in zeer korte tijd, ook met een leenauto ivm de kinderen.
Kleine buurt en apk zijn competent en snel uit gevoerd .
Staan altijd direct voor me klaar, super
Altijd direct geholpen en vriendelijk
Sinds 1990 rijd ik uitsluitend Citroen. Mijn huidige C5 is 20 jaren oud, maar nog steeds rijd ik er in met plezier, ondanks kleinere en grotere mankementen.
Fijn bedrijf, en doet wat er gevraagd wordt voor een betaalbare prijs. en goede uitleg over de reparatie en kosten. goede en betrouwbare Service
Al 33jaar mijn garage, dus oke
Betrouwbaar adres. Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.
Goed afgehandeld.
Bij het plannen van een afspraak voor een onderhoudsbeurt o.i.d. staan de wensen van de klant voorop. De monteurs zijn deskundig, het werk wordt prima gedaan, de rekening wordt zorgvuldig toegelicht. De klant krijgt op tijd bericht wanneer de auto voor onderhoud naar de garage moet. Ik ben heel tevreden met garage Cup.
Vriendelijk ontvangen
Onverwachts probleem snel opgelost
Goede service. Goed advies gekregen tav nieuwe banden.
Mij ervaring met vak garage Cup Cuijk is al jaar en dag een zeer goede, bij een service en of APK werkzaamheden wordt duidelijke, besproken wat er gedaan word, en nader had krijgt men ook te horen wat er vervangen is (bij grote kosten wordt me op de hoogte gesteld) , zo ook wordt het versleten onderdeel getoond aan de klant.
deskundig, prettig, vertrouwd
Door het lange aantal jaren als klant geef ik aan dat ik zeer tevreden ben
Altijd uitstekende service met mogelijkheid tot overleg over afspraak, leenauto etc etc
Als een druk persoon die niet zonder auto kan ben ik dubbel blij als mijn probleem snel opgelost word!
kwamen alle afspraken na zoals beloofd. zeer klantvriendelijk en niet opdringerig
helder, snel, accuraat prettige contactname / vriendelijk goed meedenken vakkundig
Top service, kundig, klantvriendelijk