Fijne service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de afwikkeling van de schade. Leenauto stond klaar!
Ben goed tevreden en ze hebben netjes mijn schade opgelost
Alles werd prettig, snel en zonder problemen afgehandeld
Op de dag van mijn ongeval was ik erg van slag, waardoor ik niet goed in staat was de papieren rompslomp te regelen. Vervolgens is zowel de papieren rompslomp opgepakt door Laurens van garage Bakker. Waarbij zowel Laurens als zijn fijne collega daar een luisterend oor was voor de emoties die op die dag erbij kwam kijken. Vervolgens kreeg ik tijdens de reparatie een week lang een goede auto mee, waarna mijn auto er nu weer helemaal top uitziet! Heel erg bedankt fantastische mannen!
Bij deze garage komen wij al geruime tijd voor aankoop, beurten en onderhoud van de auto. Professioneel, zeer vriendelijk personeel, auto wordt netjes afgeleverd met goede duidelijke uitleg. Er wordt altijd van tevoren overlegd of iets vervangen moet/mag eerden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Service is altijd goed. Wat is afgesproken wordt gedaan.
De schade aan de auto is op een fijne manier geregeld. Auto ingeleverd en na een aantal dagen geheel verzorgd weer terug. Ook administratief prima verzorgd. Dit komt ook omdat dit een familiebedrijf is met aandacht voor zijn klanten.
Van taxatie tot herstel van de schade vlot verlopen.
Volledig ontzorgt en geweldig geholpen door Bakker
Was erg geschrokken van de schade, maar ze hebben mij heel fijn geholpen met al het papierwerk en telefoontjes. Dat had ik wel even nodig
Dat men klantvriendelijk is, en bij vragen niets teveel is.
Vakbekwame medewerkers bij Auto Bakker voeren onderhoud en reparaties in overleg goed uit.
Zoals altijd weer vriendelijk geholpen aan de balie, keurig gebeld voor de extra dingetjes.
Kom al jaren bij Vakgarage Bakker heb daar al verschillende nieuwe en tweedehands auto's gekocht altijd super behandeld.
Vooraf en achteraf wordt precies verteld wat er moet gebeuren en wat er gebeurd is. Zeer redelijke prijs voor grote beurt in verhouding met Vw dealer. Persoonlijke benadering geeft je het gevoel echt klant te zijn.
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ik raad deze garage bij iedereen aan.
Vakkundige garage met vriendelijk personeel. Ik kocht er mijn auto en kom er jaarlijks voor onderhoud. Een overzicht van de onderhoudskosten krijg ik altijd te zien wanneer ik de auto breng. Als er toch nog andere dingen moeten gebeuren, wordt er altijd telefonisch overlegd. Zoals het hoort dus :-)
Duidelijk in het uitleggen als iets moet vervangen
Als vaste klant al jaren prima geholpen. Ook bij plotselinge pechhulp. Altijd meedenken bij reparatie zodat de kosten binnen de perken blijven. Altijd vriendelijke ontvangst. Ga zo door!
Zeer vakkundige garage en erg vriendelijk personeel.
Goed ervaring en kom zeker terug.
Sinds mei 2018 heb ik een Audi A4 Avant bij ze gekocht. Die is afgeleverd op 31 juli 2018 vanwege het inleveren van mijn lease auto. Altijd zeer behulpzaam en altijd goed geholpen bij zowel apk als onderhoudsbeurten. Ga zo door met jullie prima service.
Tevreden
Over het algemeen aardig en behulpzaam en meedenkend personeel. Frontoffice werkt adequaat en vriendelijk. Geen klachten over de service afdeling. Na service kan beter bijv. stoel weer terug in juiste stand e.d.
We hebben een nieuwe Suzuki sport Swift gekocht en we werden heel fijn geholpen.
Industriekade 16 A
2172HV Sassenheim