nvt
Ik heb een trekhaak laten monteren vanaf de afspraak tot aan de montage netjes te woord gestaan en zeer goed geholpen
Vriendelijke bejegening en accuraat in het maken van afspraken
Altijd super hulp bij deze garage!
Heb vier jaar mijn auto Suzuki X-Cross Ben voor goede service/kwaliteit weer naar de VAKGARAGE in Geldrop gegaan. en JA weer prima service en onderhoud. Auto als nieuw ! Bedankt Roy en Mitch Jan van Groezen Geldrop
Ben klantvriendelijk behandeld en alle reparaties en onderhoud / apk gaat in goed overleg.
Ze bellen keurig om te overleggen wat er moet gebeuren en zeggen dan ook wat eventueel kan wachten. Dus prettig overleg.
Goed en duidelijk
Zowel personenauto als destijds oldtimer zijn er in goede handen
Gewoon netjes en volgens afspraak zoals altijd. Uitstekende service
Ik kom al jaren bij Vakgarage Geldrop. Ze doen goed hun best en denken mee over een passende oplossing mocht dit nodig zijn.
perfect
Goede service. Bellen altijd met de bevindingen en vertellen meteen wat de prijs is als ze de hele behandeling uitvoeren. Aardige monteurs. Brengen onze auto en buscamper altijd voor onderhoud
Prettige garage om je auto te laten onderhouden.
Je wordt netjes geholpen, de medewerkers weten precies waar je voor komt en zorgen ervoor dat alles keurig op tijd geregeld is.
Heb weer een apk laten doen (ik ga daar al 4 jaar heen). Ze hebben dit snel gedaan en goed. Ik ben tevreden :)
Zeer betrouwbare garage. Denken goed mee. Ik ben al jaren trouwe klant.
Vriendelijk en zeer goede service!
We. Zijn netjes geholpen
Afneembare trekhaak laten plaatsen. Meteen goede uitleg gegeven, alles volgens afspraak deskundig geleverd.
Zoals boven omschreven.
Staan direct voor je klaar.
Auto was bij vakgarage voor een controle. Dit was snel gedaan, niet al te duur en ik kreeg ook deskundig advies mee
Snelle en goede service
Dwarsstraat 28