Ik kom al 6 jaar bij deze garage en wordt altijd goed te woord gestaan en geholpen. Ze overleggen vooraf over de te maken kosten. Ik ben een zeer tevreden klant. Tot de volgende keer.
snel geregeld
Ben zeer tevrede over de garage . Goede prijs kwalietijds verhouding. Goede begleiding en uitleg over de reperatie's .vriendelijk team kort om zeer fijne buurt garage en betrouwbaren mensen goede service Mvg m guns
Mijn auto werd opgehaald en na de APK keuring weer thuis gebracht. Vooraf kreeg ik een telefoontje hoe laat mijn auto weer gebracht werd. Ook werd ik gebeld om mij te informeren wat het totaal bedrag aan onkosten zou zijn en of ik daar mee akkoord ging. Daardoor kwam ik niet ineens voor een voldongen feit te staan van een hoge rekening.
Prima, zoals altijd
Prijs en communicatie top
Het plaatsen van een afneembare trekhaak, om met name een fietsrek op de auto te plaatsen, verliep snel een efficient. Afhandeling en uitleg waren duidelijk en effectief. Kortom, niet aan te merken.
De afspraken worden nagekomen en de reparaties die uitgevoerd moeten worden worden goed uitgelegd en de kosten geïnformeerd. Ik voel geen dwang om het advies voor vervanging direct uit te laten voeren. Men is begripvol als de kosten boven verwachting hoger uitvallen. Ik heb Vakgarage Geldrop reeds al aan iemand aanbevolen die bij jullie nu klant is geworden.
Duidelijk en klantgericht
Snel
Met mijn bijna dertig jarige ervaring als autotechnicus ben je af en toe wel eens op een garage aangewezen. Mijn keuze viel op VAKGARAGE GELDROP. Ondanks wat kleine probleempjes na mijn vorige bezoek (die overigens prima door deze garage zijn opgelost) ben ik weer zeer goed geholpen Een reden om hier de volgende keer weer met mijn auto naar toe te gaan.
Snel geholpen, houden je goed op de hoogte. Wel aan de dure kant
Ik stond zonder afspraak met een nagenoeg overleden accu voor de deur en werd instant geholpen. Nog geen kwartier later reed ik met een nieuwe accu weg.
Na slechte ervaringen bij Renault dealergarage overgestapt naar Vakgarage Geldrop. Had ik veel eerder moeten doen!
Uitstekende service.
Ik heb een trekhaak laten monteren, goede prijs en een zéér goede service. Communicatie met betrekking tot planning en bij gereed waren perfect.
Ma. ochtend gebeld n.a.v. startproblemen met mijn auto. Enkele uren later is de auto opgehaald. 1e Constatering was een kapotte accu en advies om de auto een onderhoudsbeurt te geven. Zo gezegd zo gedaan en eind van de middag was de auto weer tip top in orde. Chapeau.
Altijd heel tevreden.
Goede service, uiteraard voel je de kosten voor auto-onderhoud en reparatie in je portemonnee, maar bij deze garage heb ik in ieder geval het gevoel dat dat in verhouding staat tot de prestatie. Erg klantgericht, en als iets niet tot hun deskundigheid behoort, hoor je dat ook van hun.
Vakkundig en vriendelijk geholpen. Denken mee binnen de mogelijkheden
Netjes en goed werk, goed advies.
goed en makkelijk dicht bij huis.
Mijn auto is weer APK gekeurd en heeft een beurt gehad. Perfect conform afspraak. Einde dag was alles klaar en kon die weer opgehaald worden. Leuke sfeer hangt er op het bedrijf.
Prima behandelt
Prima rekening gehouden met Coronaregels.
Dwarsstraat 28
5666 BD Geldrop