Nooit verassingen met afrekenen. Bellen altijd wat de onkosten worden voordat ze op reparatie over gaan.
Ik ben uitstekend en vriendelijk geholpen door de mannen van de Vakgarage.
Afspraak kon gemakkelijk veranderd worden , duidelijke uitleg over de werkzaamheden, vriendelijk personeel
super goede service
Uitstekend snel en vakkundig
Kundig en vriendelijk personeel. Eerlijk en betrouwbaar. Goede service!
Ik ging met een krakende rem naar Vakgarage Geldrop, niet wetende dat het zeer gevaarlijk was wat er aan de hand was. De mannen zorgden ervoor dat de onderdelen nog op tijd besteld werden (men had hier nog maar 5 minuten voor!) en hebben 's avonds zelfs doorgewerkt om de auto de dag erop af te hebben. Ook werd aangeboden dat ze mij even naar huis zouden brengen, maar dat was niet nodig.
Makkelijk om afspraak te maken. Goede communicatie over werkzaamheden en prijs. Ondanks zieke werknemers toch nog op dezelfde dag kunnen ophalen.
Snel geregeld
zie boven
Diagnose werd duidelijk gesteld. Prijsopgaaf correct en afspraken werden nagekomen. Werkzaamheden werden ruim binnen de gestelde tijd beëindigd waardoor ook de vooraf gecalculeerde werkzaamheden goedkoper uitvielen. Zeer veel vertrouwen gekregen in deze vakgarage.
Gewoon goed ,vriendelijk personeel
Klantvriendelijk, meteen geholpen
Geen gedoe over het feit dat ikzelf olie wilde verversen en oliefilter vervangen.
Naar aanleiding van het stelen van de uitlaat onder onze auto hebben ze ons snel en geweldig geholpen.
Bij vakgarage Geldrop voel je jezelf nog klant met een hoofdletter K.
Vriendelijk en duidelijk. Goed kwaliteit
Ik werd nadat de reparatie was uitgevoerd en 290 euro had gekost geconfronteerd met extra kosten van 300 euro. Ik had er geen vertrouwen meer in. Ik moest 290 euro afrekenen en moest naar huis met een auto waarmee ik nog steeds niet kon rijden Ze hadden me dat eerder moeten vertellen (vd 2e reparatie) Dan had ik het helemaal niet gedaan.
Goeden dag Ruud, Het is inderdaad erg vervelend dat er bij uw auto naderhand nog extra kosten kwamen. We hebben op verzoek van u de reparatie uitgevoerd. De diagnose was al gesteld, en hier hoefde wij niet meer naar te kijken volgens u. Toen de auto binnen kwam liep deze niet, vandaar dat wij er pas later achter kwamen dat er nog iets anders kapot was. Na telefonisch overleg heeft u besloten de auto zo op te halen. Mocht u nog meer informatie, of uitleg willen staan we u graag nogmaals te woord. Met vriendelijke groet, Vakgarage Geldrop
Lang geleden dat ik zo werd geholpen.gewoon op een gemoedelijke manier. Ben blij dat ik een goede garage heb gevonden. Nogmaals bedankt geef dit ook door aan mijn collega.s
APK keuring eerder gereed dan gepland en goed uitgevoerd
Ik heb een goede indruk overgehouden aan mijn bezoek .
Ik ben tevreden over Vakgarage Geldrop. Vooral de communicatie is goed. Ook de prijs is prima.
Schokbreker was afgebroken en ben met de auto meteen naar de garage gereden. Werd de volgende dag gebeld door de garage dat het inderdaad de schokbreker en wat de prijs was voor het laten maken. Diezelfde dag meteen gemaakt en de auto kunnen ophalen. Super service!
Quick and with good quality
Goede communicatie
Dwarsstraat 28