Prima, betrouwbare garage.
Een van de weinige bedrijven waar de klant zich nog koning kan voelen. Ze geven duidelijk advies, denken met de klant mee voor een oplossing. Reparatie mogelijkheden en kosten worden vooraf goed ingeschat.
erg goed behandeld. vriendelijke eigenaar die met je meedenkt. en belangrijk GRATIS koffie
Fijne garage vakkundig meedenkend.
Super fijn en snel geholpen
Vakgarage gaf aan dat de achterophanging vervangen moest worden a 990 euro, een second opinion laten doen bij gebr van der Laar.. Bleek dit totaal niet nodig te zijn.. Onkundig en geld klopperij.
Bedankt voor uw reactie. Na mail contact met u gehad te hebben bleek deze beoordeling betrekking te hebben op een ervaring die u gehad heeft met het autobedrijf wat voor ons in ons pand gezeten heeft. Wij hopen uw auto graag een keer bij ons te mogen ontvangen zodat u onze werkwijze kan ervaren.
Wederom een fijne en snelle afhandeling van de apk en onderhoud.
niks mis met de service, men was al op mij aan het wachten auto werd meteen voor de keuring volgens afspraak afgehandeld. ok een prima bakkie koffie tijdens het wachten met een vers krantje.
vriendelijk e correct.
Heel goede ervaring met Vakgarage Geldrop. Ze luisteren goed en maken aan de hand daarvan een vlotte en goede analyse. Service is goed en je wordt vakkundig en snel geholpen.
Je kunt er altijd terecht. Als je wil krijg je een prijsopgave. En je krijgt scherpe prijs die nagekomen wordt.
Ik ben goed geholpen toen mijn buitenspiegel half van de auto af lag. Binnen niet al te lange tijd zat er een nieuwe buitenspiegel op ondanks dat er moeilijk aan te komen was, omdat Daihatsu geen verkoop meer doet in Europa. Ze hebben een tweedehands op de kop getikt in plaats van een nieuwe uit Japan te laten komen waar een extreem lange levertijd op zat.
Leuke mensen met kennis en helpen je overal mee
Altijd fijne service.
Dwarsstraat 28