Super. Ze maken altijd tijd ook als je onverwacht iets hebt. Je kan altijd van ze op aan.
Vakkundig en klantvriendelijk. Zij geven goede adviezen. Bij reparatie geven ze duidelijk aan wat de kosten zijn. Als ze het van te voren niet helemaal kinnen bepalen of onverwachte dingen tegenkomen dan nemen ze altijd contact op om te vragen wat je daarmee wilt doen. Altijd vriendelijk en tijd voor de klant.
mijn ervaring met dit bedrijf is goed en je wordt er goed en snel geholpen met duidelijke afspraken
Hebben netjes gebeld en uitgelegd wat er volgens hen dient ten gebeuren aangezien we een kleine beurt en APK hadden gevraagd maar een distributie riem vervNgsn moest wirden airco service stuurstangen vervangen moesten worden
Goede en snelle service.
Prima afspraken maken , binnen redelijke termijn. Opgave kosten voorag
Altijd alles keurig volgens afspraak. Prima bedrijf.
Dwarsstraat 28
5666 BD Geldrop