Duidelijke planning en flexibel!
Bij andere garages lang wachten en hier kan je snel terecht. Bovendien goed en klantgericht geholpen.
Prettig en super vriendelijk
Vriendelijk, netjes, beleefd en eerlijk daarnaast altijd snel met reageren en een goeie service bij de garage/werkplaats.
Bedrijf geeft inzicht in de reparatie (laat naderhand zien wat er is gebeurd)
Goede kwaliteit in service
soepel met afspraken,snelle hulpverlening
Wij hebben hier onlangs Opel Adam gekocht en het contact was vanaf start open en eerlijk waarbij ook aandachtspunten van de auto aangegeven werden. Oplevering van de auto was zeer goed . De auto stond te glimmen en alles was gedaan zoals afgesproken
Prima en snelle service
Prima garage, goede service.
Hoorde een vreemd geluid ergens onder de auto. Kon nog dezelfde dag terecht om er naar te laten kijken. Bleek een versleten stuurkogel. Omdat die op voorraad bleek te zijn, werd hij direct vervangen. Echt topservice noem ik dat!
Vriendelijk, vertrouwd gevoel en goede indruk,
Was opzoek naar een bus voor mijn startende onderneming. Binnen een week kon ik al een prachtige bus ophalen die voldeed aan mijn eisen.
Bedrijf probeert zo snel mogelijk een reparatie in te plannen.
Goede service en niet duur
Super garage, altijd bereidt de klant te helpen.
Een lampje vervangen kan hier nog zonder afspraak
Afspraken die je maakt worden keurig na gekomen.
Klantvriendelijk en meedenkend Vakbekwaam personeel
Heel te vrede
Het zijn vakmensen die verstand en zorg voor je auto hebben.
Vriendelijk te woord gestaan, goede service.
Heel vlot en goed geholpen met reparatie auto.
heel betrouwbaar , echt een aanrader.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst