Behulpzaam, meedenkend , kundig en heel vriendelijk
Prettige en goede service
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig
Flexible planning, korte lijntjes, no nonsense, doen wat ze zeggen.
de lijnen zijn kort.contacten ook prima
Heb al vaker auto’s gekocht maar deze zaak is echt een aanrader. Heel erg vriendelijk en uitstekend geholpen.
Bedrijf neemt de klant serieus
goede service
word altijd goed geholpen
Goede service en komen hun afspraken na.
Betrouwbare en meedenkende mensen. Petje af.
Goed en netjes geholpen .
Korte lijntjes en oplossingsgericht
Erg vlot geholpen, snel een afspraak.
Onlangs een auto bij garage Bijker gekocht, van proefrit tot levering was prima verzorgd! De auto was super netjes gepoetst en had het nodige onderhoud gehad, alles volgens afspraak en levering en originele geschenk daarbij was een feestje.
Wij hebben een andere auto gekocht bij Bijker. Goed geholpen en super service!
Na een tegenvallende APK keuring, met afkeur punten, wordt snel geschakeld en een oplossing gevonden zodat ik in 2 uur verder kan!
Goed en snel geholpen. Ook een leenauto gratis mee gekregen.
Prima inruilprijs gekregen, heldere en duidelijke communicatie over de aankoop en wat daarbij hoort. Zeer vriendelijk geholpen.
Goed, deskundig en vriendelijk
Wat een fijne garage. Zeer snel geholpen door vakbekwame monteurs. Dit is een garage waar je echt nog klant bent geen nummer.
Adequaat afspraak gemaakt en mijn auto heel snel een beurt gegeven.
Gebeld voor een APK, kon de volgende dag al terecht. Had een leenauto meegekregen, deze had wel een rokersgeur. Ze hebben ook een grote beurt uitgevoerd nadat ze gekeken hebben of dit nodig was.
Je wordt hier snel en vakkundig geholpen.
goed en snel het probleem opgelost
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst