Deze week een goedkope auto gekocht voor mijn zoon. Van proefrit tot koop was het een prettige ervaring.
Je wordt bij deze garage altijd snel en professioneel geholpen. Goede monteurs vriendelijk en de faktuur is ook altijd heel duidelijk. Kan mij geen betere garage wensen.
Professioneel bedrijf.
Een geweldig mooie auto gekocht. Tegen een prima inruil. Service en snelheid erg adequaat.
Hier is de relatie tussen klant en personeel informeel, ze weten wie je bent
Laten je niet onnodig wachten,en drijft de kosten niet op. Goede service en vriendelijke mensen.
Geweldige garage. Ontzettend vriendelijke, kundige, betrouwbare mensen en eerlijke prijzen.
Altijd bereid om je snel en vakkundig te helpen.
Goed en vriendelijk
Auto voor een beurt gebracht, Leen auto stond klaar. auto is nagekeken en weer in topconditie opgehaald TOP!!
service at the highest level
Goede service, meedenken, tijd maken, behulpzaam, vriendelijk.
Afspraak is afspraak,
Showroom bezocht voor inruil auto en uitgebreide proefrit gemaakt. Prettig contact en goede uitleg van de eigenaar inclusief een offerte. Het geheel heeft geresulteerd tot de aankoop van de auto.
Vriendelijk personeel
Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd. Leenauto voor twee dagen beschikbaar.
Mijn ervaring is dat de service op een vriendelijke en behulpzame manier wordt verleend.
onze auto was stuk en nergens plek in de garage , nu jullie gebeld en kon bijna gelijk in de garage en hadden jullie tijd om te maken, super en binnen een dag was ie al klaar. . top mannen zeer goed gedaan
Grote beurt en apk laten doen. Een toegankelijk bedrijf die helder communiceert en meedenkt. Top!
houden ons op de hoogte wanneer de auto een beurt of apk moet en bellen altijd bij bijzonderheden. Dit waarderen we zeer.
Prima, garage.
Bij een vakantiebeurt bleek dat er 4 nieuwe banden aan de auto moesten. Hadden we vooraf niet op gerekend, toch hielp de garage snel en goed.
Alles keurig volgens afspraak en nog steeds super blij met de auto.
Prettig geholpen bij aankoop van nieuwe auto.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst