Prettig geholpen bij aankoop van nieuwe auto.
geen
auto moest voor een beurt, eerste keer na aanschaf. woensdag gebeld en kon vrijdag komen. kon er op wachten met een kop koffie. prima service. snel en niet duur.
Goede ervaringen met de monteur en er was een passende auto beschikbaar. Wij zijn afgegaan op de kennis van de eigenaar En op vertrouwen gehandeld.
Heel fijn geholpen altijd, klantvriendelijk en kundig bedrijf.
Vakkundig personeel, als er bijzonderheden zijn wordt je eerst op de hoogte gesteld tijdens het onderhoud van de auto. Prima service.
Een paar 100 meter vanaf de garage, een lekke band opgelopen. Bij het stil zetten van de auto net voor de garage. Bleek er een gat in te zitten, en was de band helemaal leeg. Maar gauw bij de garage het terrein opgelopen, het was pauze, maar alsnog kwam er iemand naar buiten. situatie samen besproken. Vertelde hem dat ik niet in de buurt woonde en aan het werk was. Hij gaf aan zet de auto maar neer we regelen dit voor je. Binnen nog geen uur, kwam die terug met de sleutels en kon ik alweer onderweg. Dat was snel en zelfs prijs die hiervoor gevraagd is was super netjes te noemen. Ik heb nog nooit zo prettig pech onderweg gehad. De vriendelijkheid en het snelle handelen heeft me doen verbazen.
Inmiddels al een paar jaartjes bij Bijker onze auto in onderhoud gegeven. Wij zijn tot op heden zeer tevreden over het onderhoud.
Ik had gebeld of een bepaalde auto nog beschikbaar was en gezegd dat ik de volgende dag in de ochtend langs wilde én van ver moest komen. De lange rit mocht niet voor niets zijn. "Geen enkel probleem, ik zorg ervoor dat de auto in de tussentijd niet aan iemand anders verkocht wordt", werd mij beloofd. En zo geschiedde. Eenmaal daar aangekomen uiterst vriendelijk ontvangen, even een aardig praatje gemaakt met een kopje koffie erbij en ik mocht zo de auto in voor een proefrit. In de tussentijd werd mijn in te ruilen auto bekeken. Bij terugkomst lag het geraamde plaatje al klaar. Het bedrag voor de inruil was eerlijk en conform mijn eigen schatting. Van onderhandelen was totaal geen sprake, het was simpelweg niet nodig. De koop was direct gesloten.
Snel en goed werk, niks op aan te merken
Fijn om zonder een afspraak te maken snel worden geholpen. Geweldige fijne garage waar klant nog gezien wordt. Monteurs in de werkplaats zijn allemaal top.
Problemen met autobanden snel en goed verholpen.
Ze doen wat je vraagt
Iedereen werkt hard en heeft het druk, zo ook mijn garage. Maar als ik dan iets kapot maak aan mijn auto ruimen zij tijd in om dat te repareren. Flexibel, passend in mijn agenda en met een vriendelijk woord.
Altijd netjes, deskundig, snel en vriendelijk!
Al jaren vaste klant, meerdere (nieuwe) auto’s gekocht, altijd prima service gehad
Afspraak was snel gemaakt. De ontvangst heel vriendelijk en 40 minuten later was het werk klaar en reed ik weer weg.
Er wordt snel ingespeeld op problemen.
Ik voelde mij op mijn gemak, mocht direct de auto uitproberen.
Aardige verkoper met eerlijk verhaal. Ontvangst met kop koffie en daarna een testrit. Auto gekocht en prima bod op mijn oude auto gekregen. Geeft standaard nog een halfjaar garantie Dus top geregeld allemaal.
Zoals we het graag zien
Gemeenteweg 304