Goede ervaring met het onderhouden van en aanschaf van nieuwe en gebuikte auto\'s
Klantvriendelijk, behulpzaam en flexibel.
Prettig contact, snelle service
Een prettig en fijn bedrijf, de auto wordt keurig, met zorg en compleet afgeleverd. Een betrouwbaar gevoel
De verkoop van mijn Audi A3 verliep erg soepel en prettig! Aangezien dit onbekend terrein voor mij is, vond ik de goede en betrouwbare begeleiding van Jacob erg prettig. Bedankt en wellicht tot een volgende samenwerking!
Ik heb vandaag een mooie wagen gekocht bij Jacob en zijn zoon. Ik heb al veel wagens gekocht maar, bij Jacob voelde alles gelijk goed. Ik hoefde niet te onderhandelen over garantie of pechhulp. Ik moest er totaal 300 kilometer voor rijden maar, blij dat ik dat gedaan heb. Want ik heb nu de wagen die ik echt wilde en zekerheid als er iets gebeurt dat het ook goed opgelost wordt. Dus Jacob en zoon, hartstikke bedankt voor de goede service en vertrouwd gevoel. Mn volgende wagen waarschijnlijk ook bij Jacob. Maar eerst van deze wagen genieten.
Ik Ben super netjes behandelt en de af levering van de auto was ook super goed zeker een Aanrader
Heel tevreden. Aardige mensen. Duidelijke communicatie en meteen weten waar je aan toe bent. Geen gezeur en snel geregeld. Binnen 2 uur na eerste mailcontact oude auto ingeruild en met nieuwe auto weggereden. Zo zie ik het graag. Ga zo door!
Super tevreden met zowel de auto als de service! Auto werd heel erg netjes afgeleverd en bevalt heel goed. Daarnaast fantastisch geholpen; erg vriendelijke, vlotte en betrouwbare service. Zeker aan te bevelen dus!
Echt een garage waar je een goed gevoel bij hebt en waar je op een eerlijke en vriendelijke manier wordt geholpen. Onze auto werd tip top afgeleverd.
Ik heb bij diverse autobedrijven auto\'s aangeschaft, maar nog nooit zo\'n goede klik gehad met de verkoper als hier. Ik ben uiterst tevreden over de waarop met klanten wordt omgegaan. De auto is ook in zeer goede conditie afgeleverd.
Een plezierig bedrijf om zaken mee te doen.Persoonlijk en vriendelijk.
Echt een vakgarage zoals het hoort.
Prima garage! Deskundig personeel met daarbij ook nog een vriendelijke houding!
uitstekend
Laag drempelig, korte lijntjes, pro actief, service gericht. Als we al pech hebben onderweg, dan haalt Bijker ons op. Geen wegenwacht nodig!
Dit jaar het 10 jarig lustrum vwb onderhoud en aanschaf van onze auto\'s bij de Vakgarage Bijker. Tijdens deze 10 jaar op een correcte en eerlijke manier behandeld. De auto\'s welke wij bij Vakgarage Bijker aangeschaft hebben waren altijd technisch in perfecte staat en goed onderhouden. Wij zeggen:\"op naar de volgende 10 jaar\"!
Goed en betrouwbaar.
top!!
Vriendelijke en open mensen. Goede inruilprijs, heldere uitleg. Van harte aanbevolen!
Mijn auto verkocht, eerlijke en nette service!
Vakgarage Bijker echt super! Via mijn vader (die al jaren trouwe klant is) ben ik er gekomen. Als er iets is kun je er meteen terecht. Top! Paar week geleden was ik op zoek naar een nieuwe auto.. Een dag later kreeg ik al bericht dat dé auto voor mij gevonden was. Nou niks van gelogen. Geweldige auto! Onwijs blij mee. Bedankt voor de super service!
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst