Auto verkocht aan Jakob Bijker. Ging soepel, werd netjes opgehaald en betaling en vrijwaring was direct geregeld.
Mijn auto is door garage Bijker verkocht. Mijn ervaring met hen: vakkundig, vriendelijk, correct, snel, goed contact, beloftes worden onmiddellijk nagekomen, geen vervelende verrassingen, kortom een garage waar je graag terugkomt.
Ik was een beetje advies nodig,en dat heb ik gekregen,heel behulpzaam geholpen.
Meneer Bijker kwam over als een eerlijke verkoper, rustig zonder kapsones.
Warm welkom. Komt betrouwbaar over.
Helder advies.
auto verkocht aan garage Bijker.Zeer snelle en correcte afhandeling
Uitstekende service.
Enkele kleine werkzaamheden,goed en snel verholpen. Ik meende dat het geen garantie was,maar dat was het wel. Fijn,en bedankt.
Mijn ervaring is: Eerlijk en betrouwbaar
Wij hebben net onze nieuwe auto gekocht bij vakagarage Bijker. Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen. Nette garage met vriendelijk personeel.
Pas hebben we bij garage Bijker een gebruikte auto gekocht. We hebben prima afspraken kunnen maken en de auto is keurig afgeleverd.
Goed en betrouwbaar
zeer goede en aangename ervaring met dit bedrijf ,eerlijke vlotte handel gedaan ,kortom kom hier zeker terug.
Snel geholpen door een vriendelijke man.
aanschaf nieuwe auto. jarenlang onderhoud van onze 2 auto\'s. tot alle tevredenheid. 2 auto\'s ingeruild voor een nieuwe opel astra station. garage Bijker had het beste voorstel voor inruil en aanschaf uitleg instructie en navigatie door medewerker was prima. wij zijn zeer tevreden over eigenaar en medewerkers van garage Bijker
Bij ons werd de auto gestolen. Dat is echt vervelend, kan ik je zeggen. Al het geregel, politie, verzekering, enz. En helemaal de onzekerheid die over je valt omtrent alles. En last but not least: dat je opeens geen auto meer hebt. En we zouden slecht luttele dagen later met vakantie gaan, met caravan (dus trekhaak nodig). Toen hebben we contact gezocht met Garage BIJKER te Staphorst. En wat denkt u? In één dag waren we geholpen! En op zo’n fantastische wijze - dit zullen we niet snel weer vergeten. De volgende dag reden we al in een vervangende auto, helemaal rijklaar en met trekhaak. Wij kunnen Garage BIJKER bij iedereen aanbevelen, want om zo geholpen te worden, bijzonder fijn. Vooral het mee-leven, mee-voelen en vervolgens mee-denken wat er in zo’n situatie aan mogelijkheden aanwezig is! Geweldig van Bijker. Echt klasse! Jan en Gery.
Airco stuk, goed en met overleg geholpen.
Correcte behandeling, geen onverwachte rekeningen, er wordt altijd vooraf gemeld wat de kosten gaan worden. Ik kan niet anders zeggen, een hele fijne garage, zowel eigenaar als personeel heel vriendelijk.
Perfecte uitleg van mijn navigatie, verder een keurig en netjes uitziend bedrijf.
snel, correct ,vriendelijk. goede service ook tegen sluitingstijd.
Wij waren op rondreis door staphorst en kregen ene lekke band, gelijk geholpen voor weinig geld, goede service.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst