4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaringen met Vakagarage Bijker! Deskundig en vriendelijk personeel. In geval van vragen krijg ik snel duidelijke en concrete antwoorden en als ik wat afsluit dan is dat zeer snel geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik belde autobedrijf Bijker met de vraag of zij mijn auto konden uitlijnen, dit was geen probleem en kon direct langskomen. Daar aangekomen kreeg ik het (eerlijke) advies de auto nog niet uit te lijnen maar eerst een probleem met de veerpoot op te lossen, dit omdat uitlijnen anders geen zin heeft. Omdat ik dit zelf kon oplossen heb ik dit eerst gedaan, en de dag erna weer gebeld om wederom een afspraak te maken om uit te lijnen. Ik kon direct terecht en een uurtje later had ik een perfect uitgelijnde auto! De prijs/kwaliteit-verhouding is dik voor elkaar, daarom raad ik deze garage van harte aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een gebruikte auto bij Bijker aangeschaft. Ondanks ons kleine budget zijn we er prima geslaagd en was de service top. Voor elke prijsklasse kan men hier prima terecht.

Snel en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Op donderdag een mail gestuurd met de mogelijkheden over de aanschaf van een auto. Een week later kon ik een auto ophalen, die helemaal aan mijn wensen voldeed! Tussendoor was er goede communicatie. Ik ben tevreden:).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zojuist mijn auto verkocht aan Autobedrijf Bijker. Wat een fjne verkoop was dit. Het voelde continue vertrouwd en alle informatie werd duidelijk en vriendelijke gecommuniceerd. Toen twee vriendelijke heren mijn auto kwamen halen heb ik na een gezellig kopje koffie mijn auto met een goed gevoel meegegeven. Bedankt Jakob en autobedrijf Bijker!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik had een goed goedkoop auto nodig en vakgarage blijker had een goede nette opel astra staan de auto rijdt super en ook de service was super en de koffie smaakte goed ik zou u aanraden er zeker een auto te kopen mijn volgende auto wordt daar zeker weer gekocht tot de volgende keer mvg martijn kok

4 sterren: goede service, goed behandeld

In augustus kocht ik mijn eerste eigen auto bij Vakgarage Bijker, een Opel Corsa. Ik ben hier erg blij. De aankoop verliep erg prettig. Er werd echt de tijd voor mij genomen. Het contact was persoonlijk en daardoor erg prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heer Jacob Bijker heeft een keurige deal met ons gemaakt over de aanschaf van onze auto, welke overbodig was geworden door de beschikbaarheid van een auto van de zaak. Afspraken waren helder en bij overdracht van de auto werd er correct gehandeld. Documenten werden snel geregeld en ook de contante betaling was uitstekend voorbereid. Kortom Autobedrijf Bijker in Staphorst is een vertrouwd adres waar goed zaken mee te doen is. Wij wensen de kopers van onze mooie Ford KA heel veel rijplezier. Fam. Oortwijn uit Assen

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jarenlang bekend met Vakgarage Bijker. Ook nu weer tevreden over aanschaf van een gebruikte auto. Laagdrempelig, klantvriendelijk, goede service. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo Jacob, Het is al weer een paar weken geleden, maar wilde toch even mededelen dat ik het heel fijn vindt dat mijn garage vd Laar in Haarlem de sleutel mocht en kon verzorgen het is allemaal gelukt. Ik heb afgesproken met mijn garage een aankoop/ garantie check te doen in de 5 de maand van de garantie periode, ik ga ervan uit dat het er allemaal goed uitziet. Ik bedank jou voor de service en zag dat mijn Agila ook alweer verkocht was. Groet Greet van der Zijden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier mijn auto ingeruild. Vriendelijk en rustig personeel, en snelle service. Kon mijn auto de volgende dag al ophalen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Vakgarage Bijker, de service, de inruil die we gedaan hebben, onze nieuw lijkende occasions, het personeel en het advies dat we kregen nadat de auto binnen een week tegen een ijzeren paaltje aanreed ... au, niet leuk! Fijn dat we af zijn van grote anonieme autobedrijven, waar we tijdens onze zoektocht ook geweest zijn (je rijdt helemaal naar Groningen, omdat er bij Opel Groningen een jonge Corsa occasion met schuifdak zou staan ... blijkt dit een foutje te zijn, dat doen we dus niet meer). Eerlijke informatie, bekende gezichten en geen poespas wat betreft showroom etc. Wij zijn dus blij met de auto\'s en met Vakgarage Bijker :) en kunnen iedereen en een Opel aanraden en jullie garage!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service, vanmiddag ondanks de drukte die er was heel snel geholpen hier.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden een lekke band en zijn perfect geholpen, vriendelijke monteur die samen met een vakantiehulp het werk deed, ook de prijs was netjes.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf. Binnen twee tellen werden we geholpen, proefrit was geen probleem en na 2 minuten waren we het eens over de prijs. Binnen een half uur een auto gekocht. Het voelde gelijk goed. Goede service en hulp bij betalingsvoorwaarden. Elkaar willen helpen. Heel vriendelijke mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en aardige mensen! Zeker een aanrader.

Goede ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijker staat achter zijn klanten ook als het mis gaat! Wij hadden een prachtige auto bij Jacob Bijker gekocht,deze werd perfect afgeleverd en alles was geregeld. Dus rijden maar. Toen kwam aan het licht wat wij niet konden voorzien,de motor had inwendig grote slijtage wat resulteerde in een extreem groot olieverbruik. Paniek bij ons,wat nu? Bijker zei meteen het komt allemaal goed. We hebben samen precies dezelfde kleur wagen gevonden,maar dan met 45000km minder op deteller,het meest luxe interieur wat je maar kan wensen en vele extra opties. Deze is ook door zijn team van monteurs volledig nagekeken en in orde gemaakt en met garantie afgeleverd. Ja dan sta je achter je klanten.(petje af hiervoor) Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe wagen. Ja wij kunnen uit eigen ervaring Vakgarage Bijker uit Staphorst:AANBEVELEN!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net een auto gekocht van 750,-- en ik kon hem gelijk meenemen, tenaamstellen, verzekering en belasting alles gelijk geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaring bij de aanschaf van mijn Polo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op internet een leuke auto gevonden bij Jacob Bijker voor een mooie prijs. In verband met de afstand (Hengelo/Staphorst) eerst wat vragen gemaild. Ik kreeg snelle en uitgebreide reacties. Zelfs tot in de late uurtjes! Vervolgens een afspraak gemaakt, een proefrit gemaakt en overgegaan tot aanschaf. Werd daarbij prima geholpen! Geen opdringerig gevoel of gladde verkoop praatjes, maar gewoon vriendelijk, zoals het hoort. Kortom een aanrader!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Anderhalf jaar geleden een auto gekocht bij Bijker, naar volle tevredenheid, maar nu werkte de airco niet meer. Hoewel de garantieperiode voorbij was, hebben ze toch geheel kosteloos de airco gecontroleerd en weer gevuld. Super! Personeel ook erg vriendelijk en hulpvaardig.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gemeenteweg 304