5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zojuist mijn nieuwe(gebruikte)auto opgehaald bij garage Bijker. Zo een aanschaf is best wel spannend als je dit niet alle dagen doet. Je wilt toch zoveel mogelijk waar voor je geld,ook hoop je dat je eerlijk behandeld word,en dat de service na de koop ook goed is. Nou ben ik al 12 jaar klant bij Jakob Bijker en dat is ook de reden dat ik weer een auto van hem gekocht heb. Ze staan altijd voor mij klaar en het is ook eerlijk en betrouwbaar en vlot en drinken ook samen een bakkie met je. Mijn nieuwe wagen stond glimmend op mij te wachten,en men nam de tijd voor mij met al mijn vragen. Ik ga weer vele jaren plezier van mijn auto hebben. Jakob bedankt maar weer en monteurs ook(vakmensen). Afz John uit meppel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst met koffie, duidelijk en snel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en eerlijk bedrijf doen wat ze zeggen. Een bedrijf zonder opsmuk doe maar gewoon dan doe je gek genoeg Succes Jacob.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag een auto gekocht, alles perfect geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zojuist de gekochte toyota corolla verso opgehaald bij Bijker, stond er keurig glanzend bij, heb nog nooit met zo`n goed gevoel een andere auto gekocht! Alles keurig volgens afspraak in orde gemaakt, zelfs een schade aan de bumper hersteld zonder dat we dat afgesproken hadden, Jacob SUPER bedankt!! Prima en eerlijk geholpen, alle tijd voor de klant, en over de prijs waren we het zo eens. ook de aflevering keurig alles uitgelegd, enorm tevreden!! Garage BIJKER, Super bedankt en ga zo door!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met grote zorgvuldigheid koopt Bijker jonge gebruikte auto\'s in waarbij nadat afspraken zijn gemaakt ook een eerlijke en snelle financiele afwikkeling volgt. Natuurlijk kan Bijker door zijn kritische en vakkundige kijk de aangeboden auto\'s ook voor een prima prijs - kwaliteisverhouding aanbieden aan zijn klanten.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben net vlot en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt een familie bedrijf,fijne mensen niet opdringerig goede kennis van wat er in de showroom staat aan auto\'s. Keuze voor zowel nieuwe of gebruikte auto\'s. Prima garage niks mis mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb met dit bedrijf goede ervaring. Ben zeer tevreden.

een zeer tevreden klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de aankoop van onze auto als zeer prettig ervaren. Geen snelle verkoop praatjes .de heer Bijker kwam bij on zeer betrouwbaar over

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In april auto gekocht bij Bijker. We hebben wat onvoorziene technische problemen gehad. Ondanks het feit dat we in het zuiden van het land wonen heeft Bijker ons ten alle tijden bijgestaan en goed geholpen. Snel mail contact, inschakelen van collegabedrijven indien noodzakelijk, bij Bijker staat, in onze ervaring, het klantbelang voorop. Geweldige service. Uit het oog uit het hart staat bij Bijker niet in het woordenboek! Diepe waardering voor een bedrijf waar vakmanschap en klantbelang nog hoog in het vaandel staat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Mensen, Wij hebben bij het bedrijf Bijker een auto ingeruild en weer een auto gekocht. Het vertrouwen wat je bij Bedrijf Bijker nog vind/krijgt is uitzonderlijk. En dat is in deze tijd toch heel bijzonder. Daarom wensen wij het bedrijf veel succes, en als het weer nodig is zullen wij zeker terug komen, en ook ander er van in kennis stellen. Bedank voor de geweldige service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goed, snel, netjes en betrouwbaar.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij kwamen als campinggasten met een lekke band en zijn snel en perfect geholpen,verder was de koffie heerlijk en waren deze staphorster mensen heel vriendelijk,eerlijk en zeker niet duur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de eerste keer bij Bijker een auto gekocht en mijne ingeruild super service erg vriendelijk en voor al heel eerlijk bedrijf als ik weer een andere auto nodig ben kom ik hier zeker terug

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 maand geleden een Volkswagen Golf gekocht. Prima auto en netjes en vakkundig geholpen!

Vriendelijke werknemers, eerlijke prijzen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na jaren van goede ervaringen hebben we ook nu weer een andere auto gekocht bij Bijker. We zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Bij een probleem worden wij prima en direct geholpen. Jacob en monteurs bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik beveel dit bedrijf aan, omdat men mij (gratis) heeft geholpen toen ik mijn spiegel los had zitten.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

kan hier niet zoveel over zeggen dit is voor het eerst dat we daar zijn

Alles is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer aangenaam bedrijf ik ben vriendelijk geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks relatief kort kontakt, is vanzelfsprekend bij Bijker dat de klant centraal staat. Direct veel interesse in de klant en inde wensen van mij. Zaken worden snel en goed gedaan voor mij een openbaring na veel contacten met bedrijven uit de randstad !

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gemeenteweg 304