Prima bedrijf met kwalitatief hoogwaardige service en dito personeel. Kopen op afstand is normaliter ingewikkeld. Niet bij Bijker! Uitstekend en snel contact via e-mail en telefoon. Een eerlijk en oprecht bedrijf. Heb Opel Astra Sport aangeschaft o.b.v. contact via de digitale snelweg. Erg spannend maar bij Blijker loop je geen risico. Na 2,5 uur autorit was warme overdracht van \"oud\" naar \"nieuw\" in een prettige sfeer goed geregeld. Jacob Bijker bedankt voor het prettige contact en ik beveel uw bedrijf graag aan, aan eenieder die voor een scherpe prijs en met uitstkende service een auto wil kopen!! Graag tot weerziens!
Wij hebben vanwege familie omstandigheden de auto moeten verkopen, wij waren al jaren klant bij Bijker, zij hebben het daar keurig opgelost. Namens mijn schoonvader F.Drost en verdere familie hartelijk dank.
Wij ervaren dit bedrijf als uiterst klantvriendelijk, zeer betrouwbaar en met een uitstekende service. Wij hebben een prima begeleiding gehad bij aankoop van onze auto waarvoor echt tijd werd genomen. Een echte aanrader!
Prima service en zeer klantvriendelijk bedrijf. De klant behandelen zo hij graag behandeld wil worden,gewoon doen zonder te overdrijven. Een voorbeeld voor anderen, het kan nog steeds.
Autobedrijf Bijker uit Staphorst is een zeer betrouwbaar en eerlijk autobedrijf. Bij de aanschaf van onze nieuwe auto werden wij vriendelijk en kundig behandeld. Tevens hebben wij hebben jaren lang prima ervaringen met onderhoud aan onze auto. Daar rij ik graag vanuit Deventer voor naar Staphorst.
Bij Bijker word ik altijd snel en prettig geholpen, ook als het een spoedklus is. Al het personeel is beleefd en vriendelijk. Bovendien heb ik nooit het gevoel dat er onnodige kosten worden gemaakt. Het belang van de klant staat voorop.
Eerlijk bedrijf, goede service en een scherpe prijsstelling.
Eerlijk bedrijf, goede service en een scherpe prijsstelling.
Een vriendelijke ontvangst, niet opdringerig, je kunt op gemak rustig rond kijken met kopje koffie. Proefrit maken is geen probleem en daarna rustig gesprek over verkoop. Wat afgesproken is, wordt negekomen geen enkel probleem. Wij waren zeer tevreden.
Gewoon een best bedrijf
Gewoon een best bedrijf
Jarenlang klant bij autobedrijf Bijker te Staphorst met meerdere auto\'s , zeer tevreden!!
Jarenlang klant bij autobedrijf Bijker te Staphorst met meerdere auto's , zeer tevreden!!
Onaangekondigd langsgekomen met een auto die een raar geluidje maakte. Meteen prima geholpen, ik mocht niet eens een afspraak maken voor later.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst