ik ben klant, mijn auto is er in onderhoud. Als ik problemen heb, kan ik altijd de zelfde dag nog langskomen, soms kom ik zonder afspraak, ook dan helpen ze me met de kleine probleempjes bij mijn auto. Ze zijn altijd bereid uit te leggen wat ze waarom doen.
Primabedrijf met pruima persooneel.
Primabedrijf met pruima persooneel.
behulpzaam en goed en vriendelijk
behulpzaam en goed en vriendelijk
onderhand 1 week in het bezit van een volkswagen golf gekocht bij de firma bijker. Prettig en eerlijk zaken gedaan met elkaar! Auto tip top afgeleverd,na paar dagen kwamen we er achter dat wielsleutel en sleeopoog misten. werd netjes bij besteld en nagestuurd!
Sinds 2008 bij autobedrijf Bijker mijn Opels in onderhoud. Ook tweemaal een andere auto bij autobedrijf Bijker gekocht. Kernwoorden zijn: klantgericht en servicegericht, vriendelijk, kwaliteit! En niet te vergeten het vriendelijke en deskundige personeel.
Ik was op zoek naar een andere auto. Specifiek naar een Opel Meriva met 140 PK motor. Kwam via internet bij J.Bijker uit. Na een mailwisseling op donderdagavond gaan kijken. Je rijdt niet zomaar 195 kilometer dus zijn aanbieding met de Meriva en de inruil op mijn oude auto was zeer goed. Dezelfde avond nog met de Meriva naar huis. Autobedrijf Bijker, een topbedrijf. Jacob, bedankt voor het vertrouwen en als je deze service blijft geven zeker tot ziens.
heel klantvriendelijk ,goede onderhandeling , mijn Nissan Micra 1.3 i Sxi 3 Drs Automaat in geruilt op de OPEL VECTRA Stationwagon 1.8i-16V Business Edition, en met alle vertrouwen had ik dus een proefritje gemaakt, op weg naar enschede heen dat ik de OPEL VECTRA op de brug heb laten plaatsen , en dat alles dus inderdaat gewoon goed was aan die OPEL VECTRA ik ben gelukkig niet voor niks van uit enschede naar Autobedrijf Bijker geweest, het was gewoon een goede deal zeer tevreden een echte aanrader voor mensen , en dat ga ik ze vertellen ook hier in enschede , dankje wel Bijker. vriendelijke groeten van Ons.
\'S ochtends gebeld over een auto en \'s avonds proefrit gedaan en direct gekocht!
'S ochtends gebeld over een auto en 's avonds proefrit gedaan en direct gekocht!
Eerlijke en klantvriendelijke bejegening. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed, de auto\'s zijn zoals ze beschreven zijn op de site. Daarnaast is men ook transparant in een prijsopgave en is bereidt de klant tegemoet te komen. GEEN STARRE MENSEN DIE GEEN INTERESSE TONEN MAAR JUIST BETROKKEN ZIJN BIJ HUN KLANTEN EN PRODUCTEN!!!!. Heb daar een mooie auto gekocht en heb het bedrijf, ondanks het feit dat het voor ons niet echt naast de deur is, reeds bij meerderen aanbevolen. Garage Bijker, bedankt voor de mooie auto en de prima verlopen contacten.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst